Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.95

LasVegas

Valencia - Almeria

Pe ”Mestalla”, Valencia cauta primul succes in campionat dupa doua rezultate extrem de proaste contra celor de la Villarreal (1-2, in deplasare) si a celor de la Cadiz (0-1, pe teren propriu). Adversarul ”liliecilor” este Almeria, nimeni alta decat echipa cu cel mai slab parcurs in jocurile de pe teren strain, unde a reusit sa acumuleze doar 2 puncte in 8 partide si sa marcheze doar de 4 ori. 

cota2.ro

In ultimele 10 meciuri directe s-au marcat, de fiecare data, minim doua goluri, iar in 9 dintre ele, tabela s-a modificat de minim 3 ori. Mai mult decat atat, in 7 dintre cele 10 meciuri am avut reusite in ambele porti, iar in ultimele 3, ambele echipe au punctat de minim doua ori.

  • Selectia ”Peste 2 goluri asiatice” are o cota de 1.40 pe LasVegas.

Farul Constanta - CFR Cluj

La ”Ovidiu”, Farul si CFR Cluj dau batalia pentru prima pozitie in Superliga. Trupa lui Gica Hagi e lider in acest moment, cu 45 de puncte acumulate dupa primele 21 de jocuri, in timp ce trupa lui Dan Petrescu e pe locul secund, cu 44 de puncte acumulate dupa acelasi numar de meciuri. Cele doua echipe au cele mai bune defensive din campionat, iar meciurile directe nu produc prea multe goluri, dovada si cele doua rezultate de 0-0 din ultimele doua confruntari directe.

Ambele echipe mizeaza mult pe faze fixe si folosesc de multe ori suturile de la distanta. In aceste conditii, loviturile de colt le consider un atu atat pentru Farul, cat si pentru CFR Cluj, iar cotele pentru linia de over sunt destul de mari si cred ca sunt destul de valoroase. Pentru selectia aleasa avem cashback in cazul in care se acorda fix numarul de cornere pe care am pariat.

  • Selectia ”Peste 7 cornere” are o cota de 1.39 pe LasVegas.

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Valencia vs Almeria
Pronostic:
Peste 2 goluri asiatice
Cota
1.40
Farul Constanta vs CFR Cluj
Pronostic:
Peste 7 cornere
Cota
1.39
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro