Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.16

BETFAIR SPORTSBOOK

Am pierdut biletul de ieri la un singur game ‼️ însă am incredere că vom reveni la forma inițială și vă propun primele 2 partide din sferturile tabloului feminin de la Australian Open. 

Mai jos aveți avancronicile partidelor, însoțite de pronosticul aferent.

cota2.ro

Elena Rybakina - Jelena Ostapenko

Elena Rybakina este o sportivă de 23 ani ce reprezintă Kazakhstan, clasată momentan pe locul 21 WTA.

La 1.84 m înălțime, Rybakina este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit, loviturile ei atingând uneori viteze văzute în circuitul masculin. Anul 2022 a fost de vis pentru ea, câștigând cel mai important turneu din carieră, Wimbledon și ajungând în fazele finale la majoritatea turneelor la care a participat.

În optimile de finală, Rybakina a furnizat marea surpriză a competiției, eliminând-o pe liderul mondial Iga Swiatek după o partidă în care a dominat-o pe poloneză cu serviciul ei puternic. A trecut în primele tururi de Cocciaretto , Juvan și Collins, fiind în control pe toată durata partidelor

Jelena Ostapenko este o letonă de 25 ani clasată pe locul 18 WTA.Ea a intrat în atenția publicului în 2017 când reușea să câștige titlul de la Roland Garros după o finală memorabilă împotriva Simonei Halep. De atunci au mai urmat alte 3 titluri Premier însă chiar și așa pare foarte putin pentru potențialul extraordinar al Jelenei. Principala sa problemă este inconstanţa, fiind capabilă de meciuri incredibile, dar și de partide foarte slabe. În 2022 a câștigat titlul la Dubai unde le-a bătut pe Halep și Swiatek și a ajuns în finală la Eastbourne și Seoul, însă are si multe meciuri in care a jucat execrabil, ultimul chiar luna aceasta la Adelaide când a pierdut de o manieră categorică cu Begu și Kalinskaya. În primele tururi a trecut de Yamstrenska, Bondar și Baindl după evoluții solide, iar în optimi a furnizat la rândul ei o mare surpriză, învingând-o în 2 seturi pe Coco Gauff.

Elena Rybakina pare sportiva de bătut la acest turneu, ea propulsându-se direct în fruntea favoritelor după eliminarea Igai Swiatek. Ea servește foarte puternic și precis, având medii de peste 80% puncte câștigate cu primul serviciu, enorm pentru circuitul feminin. Ostapenko m-a surprins plăcut aici, însă o văd imobilă și incapabilă de răspuns la unghiurile găsite de Rybakina. Merg cu incredere pe victoria jucătoarei din Kazakhstan.

Jessica Pegula - Victoria Azarenka

Jessica Pegula este o sportivă din SUA de 28 ani, clasată momentan pe locul 3 WTA. Ea a apărut foarte târziu în prim planul tenisului feminin, însă din anul 2018 are o ascensiune fulminantă, devenind una dintre cele mai bune sportive din circuit. Pegula traversează o formă foarte bună, a câștigat titlul la Guadalajara în finalul anului trecut și a participat pentru prima dată în carieră la Turneul Campionilor. La United Cup a invins-o fără drept de apel pe Iga Swiatek, iar aici nu a pierdut niciun set în primele 4 partide deși a avut un traseu greu cu Jaqueline Cristian, Sasnovich , Kostyuk și Krejcikova.

Victoria Azarenka este o sportivă de 33 ani din Belarus, momentan pe locul 24 WTA. Ea este fără discuții una dintre cele mai bune jucătoare din ultimele două decenii, fost lider mondial, câștigătoare a 21 titluri WTA și de două ori câștigătoare la Australian Open în 2012 și 2013. După naștere, Azarenka a început să joace mai puțin, însă rămâne o jucătoare de top ce poate pune încă probleme la nivel înalt. Pentru a ajunge aici a trecut de Kenin, Podoroska, Keys și Zhu, revenind de la 1-0 la seturi în ultimele 2 partide.

Jessica Pegula a fost dominantă în primele tururi și nu a arătat nici un semn de slăbiciune deși a întâlnit adversare de top. Extrem de agresivă la retur, Pegula are 8 victorii consecutive pe hard și a câștigat toate meciurile din 2023 fără să piardă măcar un set. Azarenka a fost extrem de ezitantă pe propriul serviciu și nu ii dau prea multe șanse în fața unei jucătoare în formă maximă. Cele două s-au întâlnit la Guadalajara în luna Octombrie, când Pegula a învins 7-6, 6-1.


Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Elena Rybakina vs Jelena Ostapenko
Pronostic:
Victorie Elena Rybakina
Cota
1.52
Jessica Pegula vs Victoria Azarenka
Pronostic:
Victorie Jessica Pegula
Cota
1.42
Cota finala: 2.16
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro