Ponturi Pariuri Fotbal Lazio vs AC Milan

Superbet

11 pariuri am contorizat în seria de ponturi speciale pe care le jucăm în această perioadă, iar 9 dintre ele au fost câștigătoare, după ce am bifat un pariu WIN și pe duelul dintre Farul și CFR Cluj.

Pentru biletul de azi mergem în Italia, la derby-ul dintre Lazio și AC Milan, întâlnire care, de-a lungul istoriei, a adus atât spectacol în zona de reușite, dar și foarte multă încrâncenare.

cota2.ro

Campioana en-titre AC Milan are șanse slabe să-și apere cu succes trofeul în această stagiune. ”Diavolii” lui Pioli au două etape la rând cu remize în Serie A, iar Napoli pare că se bate doar cu ea în acest an: Napoletanii au 50 de puncte, cu 12 mai mult decât Milan.

De cealaltă parte, Lazio are un sezon cam cum au fost ultimele: pe sistemul ”așa și-așa”! Nici prea spectaculos, astfel încât să intervină emoția calificării în UEFA Champions League, dar nici atât de rău astfel încât echipa să nu fie în zona locurilor de Europa League. Lazialii sunt pe 6, cu 34 de puncte, la 3 lungimi distanță de zona locurilor de Liga Campionilor.

Immobile rămâne marea absență din atacul lui Lazio, atacantul fiind în continuare accidentat, iar derby-ul va fi ratat, mai mult ca sigur, și de Maignan, Florenzi sau Theo Hernandez, din tabăra lui AC Milan. Astfel, pe Olimpico sunt șanse mari să apere tot Ciprian Tătărușanu, contestat în ultima perioadă de fanii lui Milan.

  • Milan a câștigat ultima deplasare de pe Olimpico, 2-1, într-o partidă unde Tonali a dat golul victoriei în 90+2 și a ajutat-o pe Milan să facă un pas uriaș spre titlu;
  • De altfel, în sezonul trecut, Milan a bătut-o în toate meciurile pe Lazio. În tur a fost 2-0, în timp ce gruparea din Milano s-a impus și în Cupa Italiei, scor 4-0;
  • 15 faulturi a făcut Milan la ultimul duel cu Lazio de pe Olimpico;
  • 14 faulturi a făcut Milan în ultimul meci jucat, supercupa cu Inter (înfrângere 0-3);
  • 12 faulturi a făcut Milan la ultima deplasare din Serie A, 2-2 cu Lecce;
  • De 17 ori au fost faultați jucătorii lui Lazio la ultimul meci din campionat: victorie cu 2-0 la Sassuolo.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Lazio vs AC Milan
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi AC Milan
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro