Ponturi Pariuri Fotbal Zalaegerszegi TE vs Ferencvárosi TC

BETFAIR SPORTSBOOK

Primul eșalon valoric al fotbalului maghiar programează astăzi, 24 ianuarie, primul meci oficial din acest an. De la ora 19:30, pe „ZTE Arena” din Zalaegerszeg, este programată confruntarea dintre Zalaegerszegi TE și Ferencvárosi TC, meci restanță din etapa a III-a. Meciul ar fi trebuit să se dispute la începutul lunii august, dar a fost amânat la cererea campioanei Ungariei, Ferencváros, care era angrenată în acea perioadă în preliminariile UEFA Champions League. 

După 14 partide disputate în acest sezon, Ferencváros e lider în OTP Bank Liga, cu 34 de puncte (golaveraj 34-12), cu opt mai mult decât a doua clasată, Kecskeméti TE (care are 18 meciuri jucate). Formația pregătită de Stanislav Cherchesov, fost selecționer al Rusiei, este neînvinsă de cinci etape, în care a contabilizat patru victorii și o remiză. 

cota2.ro

Zalaegerszegi ocupă locul 5 în prima ligă din Ungaria, cu 22 de puncte după 15 etape disputate (golaveraj 24-17). În ultimele trei runde din 2022, Zalaegerszegi a bifat două victorii și un rezultat de egalitate. În meciurile disputate pe teren propriu în acest sezon, Zalaegerszegi a înregistrat trei victorii, o remiză și trei înfrângeri. Ca echipă oaspete, Ferencváros a bifat cinci victorii, un egal și două înfrângeri.

Cele două formații s-au mai întâlnit o dată în acest sezon pe terenul campioanei, la 30 octombrie. Ferencváros s-a impus la limită, scor 2-1, la capătul unui meci foarte echilibrat. 

În ultimele 13 partide directe, Ferencváros a pierdut o singură dată, chiar pe teren propriu, în 16 octombrie 2021, scor 1-2. În rest, 9 victorii și 3 egaluri, cu cel puțin două goluri pe meci.

Ultimul succes al celor de la Zalaegerszegi în fața campioanei Ferencváros pe teren propriu a fost înregistrat în 6 noiembrie 2010, 2-1. 

Combinația „victorie a campioanei Ferencváros și peste 2,5 goluri pe meci” are pe Betfair Sportsbook o cotă de 2,25. Având în vedere istoria confruntărilor directe, cred că merită încercată!

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Zalaegerszegi TE vs Ferencvárosi TC
Pronostic:
2 & Peste 2,5
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: 3.75
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro