Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.05

BETANO

Ne-a ocolit șansa in ultimele zile, dar sunt gata să revenim pe linia de plutire cu următoarele partide din cadrul sferturilor de finală de la Australian Open.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două partide însoțite de pronosticul aferent. Să fie VERDE!

cota2.ro

Ben Shelton - Tommy Paul

Ben Shelton este un jucător american de 20 ani, clasat pe locul 89 ATP. El a intrat în atenția publicului în anul 2022, an început pe locul 568 ATP și încheiat în mod miraculos în top 100. Ben a avut rezultate foarte bune câștigând numai putin de 3 turnee Challenger pe hard și reușind victorii în circuitul ATP cu Casper Ruud ori Sonego. Ben este un sportiv de mână stângă, cu un serviciu puternic la cei 1.91 m ai săi, care obține multe puncte ușoare pe suprafețele rapide. Servește mulți ași, însă și primește de regulă destul de multi de la jucători de mână opusă. Aici a trecut de Zhang, Jarry, Popyrin si Wolf, iar acum joacă cel mai important meci din cariera sa.

Văzut drept o mare speranță încă din perioada junioratului, Tommy Paul pare că a atins în sfârșit maturitatea sportivă la 25 ani și este la rândul său în fața celui mai important meci din cariera sa. El este momentan clasat pe locul 35 ATP și vine după un an bun cu titlu la Stockholm, optimi la Wimbledon, sferturi la Atlanta, Montreal și Paris sau semifinale la Parma. Tommy preferă suprafețele rapide, acolo unde își pune în valoare serviciul și loviturile rapide. A reușit în 2022 pe hard victorii cu Carlos Alcaraz, Nadal sau Marin Cilic, iar aici a trecut de Struff, Davidovich Fokina, Brooksby și Bautista Agut.

Profitând de un culoar foarte bun, Tommy Paul se află în fața unei performanțe nesperate, semifinală de mare șlem. El a progresat foarte mult la serviciu, iar aici a trimis 20 de ași cu Struff, 18 cu Davidovich Fokina, 7 cu Brooksby într-un meci foarte scurt și 11 cu Bautista Agut în optimi. Shelton servește bine la rândul său, însă la retur este destul de imobil. El a primit cel puțin 10 ași în toate meciurile disputate, chiar dacă 2 dintre ele au avut doar 3 seturi.

Karolina Pliskova - Magda Linette

Karolina Pliskova este o jucătoare din Cehia de 30 ani, clasată pe locul 31 WTA. Ea este una dintre cele mai bune jucătoare ale generației sale, fost număr 1 mondial, câștigătoare a numai puțin de 16 titluri WTA, finalistă la Wimbledon și US Open, semifinalistă la Australian open și Roland Garros. Pliskova vine un sezon mai puțin reușit și a ieșit pentru prima dată în ultimii 7 ani din top 10. In 2022, are semifinale la Toronto și sferturi la US Open, în rest rezultate sub așteptări. Pliskova este o jucătoare puternică ce preferă suprafețele rapide, acolo unde își poate pune in valoare serviciul puternic. Trimite de regulă mulți ași dar și foarte multe duble greșeli. Aici a trecut de Wang, Putintseva, Gracheva și Zhang.

Magda Linette este o jucătoare din Polonia, aflată pe locul 45 WTA. Deși are 30 ani și joacă de mulți ani la nivel înalt, aceasta este cea mai mare performanță a carierei sale la nivel de grand șlem și vine în cel mai bun moment al său.  Linette a pierdut în 2022 numai putin de 3 finale, la Grodzisk, Chennai si Tampico, toate pe hard, suprafața sa favorită. Aici a furnizat două mari surprize trecând de Anett Kontaveit și mai ales de Caroline Garcia, una dintre jucătoarele momentului in circuitul feminin și una dintre favoritele la trofeu la începutul competiției. Poloneza este o jucătoare masivă, ofensivă , care riscă mult serviciul și lovește puternic. Înregistrează de regulă multe puncte câștigătoare, însă și foarte multe greșeli neforțate.

Karolina Pliskova a jucat foarte bine aici si a adus aminte de jucătoarea din perioada 2015-2017 când domina circuitul feminin prin loviturile ei puternice. Ea și-a pierdut serviciul doar de 3 ori în 4 partide și a oferit extrem de puține șanse de break adversarelor. Consider că Magda Linette s-a autodepăsit deja și nu o văd capabilă de încă o surpriză, fiind mult mai puțin obișnuită cu meciurile de acest calibru, în comparație cu adversara ei. La întâlnirile directe scorul este 6-2 pentru Pliskova .

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ben Shelton vs Tommy Paul
Pronostic:
Tommy Paul - peste 10.5 ași
Cota
1.85
Karolina Pliskova vs Magda Linette
Pronostic:
Victorie Karolina Pliskova
Cota
1.65
Cota finala: 3.05
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro