Ponturi Pariuri Fotbal Bayern Munchen vs FC Koln

LasVegas

Bayern Munchen - FC Koln

Liderul din Bundesliga are meci in aceasta seara cu ocupanta locului 11 din campionat, FC Koln. In ultimele 10 confruntari directe, Bayern s-a impus de 9 ori, in timp ce ”tapii” au castigat doar o singura data. Minim 3 goluri s-au marcat in ultimele 8 meciuri directe, iar in ultimele 3 dueluri dintre cele doua formatii, disputate pe ”Allianz Arena”, gazdele au marcat de minim 3 ori.

cota2.ro

Bayern e o ”masinarie” de goluri, chiar si dupa plecarea lui Lewandowski, insa absentele din defensiva par sa conteze destul de mult, cel putin in meciurile cu adversari ceva mai importanti. Koln are a 7-a cea mai buna ofensiva din Bundesliga, la doar 3 goluri distanta de al treilea cel mai bun atac din campionat si ma astept sa incerce sa il puna la treaba pe Sommer in aceasta seara, mai ales ca trupa lui Steffen Baumgart nu e una deloc rea.

Ca si puncte forte in atacul lui Koln putem vorbi de dezvoltarea atacurilor acestora in benzi, dar si de incercararea de finalizare a fazelor cu multe suturi de la distanta. Mai mult decat atat, ”tapii” stau bine si la duelurile aeriene, acestia avand jucatori inalti si punand probleme la fazele fixe. Problema echipei lui Baumgart o reprezinta calitatea unor jucatori din defensiva care se apara extraordinar de prost in fata adversarilor cu glezna ”fina” sau mai precis, sunt driblati foarte usor si faulteaza in zone destul de periculoase. 

Pentru acest meci am ales sa mizez pe minim doua intervetii ale lui Yann Sommer, noul goalkeeper al lui Bayern fiind renumit pentru paradele sale spectaculoase, dar totodata si eficiente. Cel mai probabil gazdele vor castiga si vor marca multe goluri, insa cred ca cei de la Koln il pot scoate in evidenta pe elvetian de cel putin doua ori, acestia avand o medie de aproape 5 suturi pe poarta in acest sezon.

Am jucat acest pariu pe LASVEGAS.ro!

Înregistrează-te și ai un BONUS INSTANT până la 900 de Lei la prima depunere!

Înregistrează-te AICI
Bayern Munchen vs FC Koln
Pronostic:
Total interventii portar Bayern Munchen - Peste 1.5
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro