Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.64

Superbet

Freiburg și Eintracht Frankfurt se înfruntă astăzi, de la ora 21:30, în etapa cu numărul 17 din Bundesliga. Freiburg, revelația sezonului în Bundesliga, a început anul 2023 cu o umilință, 0-6 pe terenul lui Wolfsburg. Gruparea pregătită de 12 ani de Christian Streich ocupă locul 5 în acest moment, cu 30 de puncte. O eventuală victorie ar urca-o pe poziția secundă, la 3 lungimi în spatele liderului Bayern. 

Managerul austriac Oliver Glasner continuă treaba bună pe care o face la Eintracht Frankfurt. A triumfat în ultima ediție de Europa League, a calificat formația în optimile Ligii Campionilor, iar acum a dus-o pe podiumul Bundesligii. Are 30 de puncte, o situație asemănătoare cu a adversarei de astăzi. 

cota2.ro

• 35 de goluri a marcat Frankfurt în acest sezon, a treia ofensivă a campionatului. Freiburg a marcat și ea de 25 de ori în primele 16 runde

• 4 din ultimele 5 meciuri directe dintre Freiburg și Frankfurt au fost GG

• toate cele 5 meciuri amicale disputate de Freiburg în această iarnă au fost GG

• Eintracht Frankfurt este lider detașat în clasamentul eficienței din Bundesliga. 44% dintre șuturile expediate pe poartă au fost goluri

• Freiburg a pierdut primul meci oficial din 2023, 0-6 cu Wolfsburg. Frankfurt s-a impus în fața lui Schalke, scor 3-0.

Pe Superbet, cota pentru GG sau peste 2.5 goluri este @1.42.

---------------------------

Bayer Leverkusen și VfL Bochum se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în runda cu numărul 17 din Bundesliga. Bayer Leverkusen a avut un start dezastruos de sezon, dar și-a revenit odată cu instalarea lui Xabi Alonso pe banca tehnică. „Farmaciștii” au legat 4 victorii, inclusiv un spectaculos 3-2 runda trecută, la Monchengladbach, și ocupă acum poziția a 9-a, cu 21 de puncte. 

Și Bochum pare să fi găsit soluția potrivită cu instalarea lui Thomas Letsch. Cele 3 victorii consecutive, au urcat-o deasupra liniei retrogradării, cu 16 puncte, unul mai mult decât Augsburg. Primul meci din anul 2023 a fost extrem de spectaculos, triumf 3-1 contra celor de la Hertha Berlin. 

• în 15 dintre cele 16 meciuri disputate de Leverkusen în acest sezon s-au marcat peste 1.5 goluri. În cazul lui Bochum, doar 2 dintre cele 16 partide au oferit mai puțin de 2 goluri

• Florian Wirtz, starul lui Leverkusen, a bifat în urmă cu 3 zile prima apariție stagională, după accidentare. Astăzi este așteptat titular

• 34 de cartonașe galbene și 3 roșii (record în Bundesliga) au văzut jucătorii lui Leverkusen în acest campionat. Cei ai lui Bochum au fost avertizați de 24 de ori

• 9.13 este media cornerelor în meciurile lui Bochum din acest sezon. În disputele lui Leverkusen, media este 7.50 lovituri de la colțul terenului/partidă.

Pe Superbet, cota pentru SuperPariul peste 1.5 goluri, peste 6.5 cornere și peste 1.5 cartonașe este @1.55.

----------------------------

Go Ahead Eagles și AZ Alkmaar se înfruntă astăzi, de la ora 19:45, în runda cu numărul 18 din Eredivisie, primul eșalon fotbalistic al Olandei.Go Ahead Eagles l-a pierdut în vară pe antrenorul Kees van Wonderen, cel care adusese promovarea. Olandezul în vârstă de 54 de ani a făcut un pas în față, la Heerenveen. Nici cu René Hake, înlocuitorul lui, situația nu e dezastruoasă. G.A. Eagles ocupă poziția a 10-a în Eredivisie, cu 19 puncte. Are un avans liniștitor față de zona retrogradării, 7 lungimi. 

Alkmaar-ul lui Pascal Jansen poate profita de sezonul ezitant al granzilor Ajax și PSV. Clasată în acest moment pe poziția secundă, gruparea din Nordul Olandei are doar două puncte de recuperat față de liderul Feyenoord. AZ are ceva probleme de efectiv, dar golgeterii Odgaard și Pavlidis sunt apți. 

• AZ Alkmaar a câștigat ultimele 4 meciuri directe contra lui G.A. Eagles

• AZ Alkmaar a marcat în toate meciurile oficiale disputate vreodată contra lui G.A. Eagles

• 31 de goluri a înscsris Alkmaar în cele 17 runde din acest sezon

• 4.71 cornere/meci a obținut Alkmaar în actualul campionat

• 6.19 lovituri de la colțul terenului/partidă a permis G.A. Eagles adversarelor.

Pe Superbet, SuperPariul AZ Alkmaar marchează peste 0.5 goluri, AZ Alkmaar va avea peste 3.5 cornere este @1.55.

-----------------------------

FAR Rabat și Ittihad Riadi Tanger se înfruntă în runda cu numărul 15 a primei ligi din Maroc, astăzi, de la ora 17:00. FAR Rabat, formație cu 12 titluri de campioană în Maroc, are cel mai bun start de sezon din ultimul deceniu. Numirea antrenorului francez Fernando Da Cruz a dus echipa pe primul loc al clasamentului, cu 28 de puncte, la bătaie cu granzii Wydad și Raja Casablanca. Lotul este al treilea din punct de vedere al valorii, cotat la peste 10 milioane de euro. 

Ittihad Riadi Tanger, campioana-surpriză din sezonul 2017/2018, este în pragul desființării. A pierdut oamenii de bază, iar pe banca tehnică a dominat instabilitatea, de 4 zile fiind antrenor Hilal Et-Tair. Tanger a strâns doar 2 puncte în primele 14 runde și ocupă ultima poziție. 

• FAR Rabat a câștigat ultimele 4 meciuri directe contra lui Tanger. Cel mai recent, în aprilie 2022, s-a încheiat 4-1

• FAR Rabat are cel mai bun atac din campionat, 21 de goluri marcate. Tanger a înscris doar de 5 ori

• 9 goluri a încasat FAR Rabat în primele 14 runde. Tanger a primit 21

• ultimul meci câștigat de Tanger datează din aprilie 2022. 

Pe Superbet, cota pentru victoria lui FAR Rabat este @1.36.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Freiburg vs Frankfurt
Pronostic:
GG sau peste 2.5 goluri
Cota
1.42
Leverkusen vs Bochum
Pronostic:
Peste 1.5 goluri & peste 6.5 cornere & peste 1.5 cartonașe
Cota
1.55
Go Ahead Eagles vs AZ Alkmaar
Pronostic:
Alkmaar înscrie peste 0.5 goluri & va avea peste 3.5 cornere
Cota
1.55
FAR Rabat vs Ittihad Tanger
Pronostic:
1
Cota
1.36
Cota finala: 4.64
Profit: 18.20
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro