Ponturi Pariuri Fotbal FSV Mainz vs Borussia Dortmund

BETANO

FSV Mainz 05 și Borussia Dortmund se înfruntă astăzi, de la ora 19:30, în etapa cu numărul 17 din Bundesliga. Mainz este în locul în care ne-a obișnuit în ultimul deceniu, într-un tărâm al nimănui din Bundesliga. Gruparea pregătită de danezul Bo Svensson a strâns 20 de puncte în primele 16 ale actualei stagiuni și ocupă poziția a 12-a. Are 6 lungimi avans față de zona retrogradării. Gazdele de astăzi au ceva probleme de efectiv. Robin Zentner, portarul titular, este în continuare incert. Închizătorul Dominik Kohr este suspendat, iar fundașul central Andreas Hanche-Olsen încă nu a debutat din momentul transferului de la Gent. 

Dortmund a căzut până pe locul 7 în Bundesliga. Are 28 de puncte, dar o eventuală victorie obținută astăzi ar urca-o până pe podium, la 5 lungimi sub liderul Bayern Munchen. Pauza de iarnă i-a adus managerului Edin Terzic o veste extraordinară. Atacantul Sebastian Haller a câștigat lupta cu cancerul și a revenit pe gazon. A marcat un hattrick în amicalul cu Basel, iar runda trecută a bifat și debutul oficial pentru Borussia, în victoria 4-3 cu Augsburg.

cota2.ro

Borussia Dortmund a câștigat ultimele 5 meciuri disputate pe terenul lui Mainz. Alte informații și statistici interesante:

• 3.3 e media golurilor în meciurile lui Dortmund din acest sezon. În partidele lui Mainz, medie este de 2.8 reușite;

• 16 goluri a încasat Dortmund în cele 8 deplasări stagionale;

• 14.87 ocazii de gol/meci și-a creat Dortmund în acest sezon, a doua medie din Bundesliga, după cea a lui Bayern. Mainz și-a creat 12.62 oportunități/partidă;

• Marcus Ingvartsen, golgeterul lui Mainz, traversează cea mai bună formă a carierei, 5 goluri în ultimele 8 meciuri oficiale;

• 36 de cartonașe galbene au văzut jucătorii lui Dortmund în cele 16 etape scurse. Fotbaliștii lui Mainz au fost avertizați de 32 de ori;

• 6.69 cornere/meci a obținut Dortmund în acest sezon, cea mai ridicată medie din Bundesliga. Mainz a avut 4.94 lovituri de la colț/partidă.

Pe Betano, cota pentru pariul combinat peste 2.5 goluri, GG, peste 8.5 cornere și peste 2.5 cartonașe în Mainz - Dortmund este @3.55 și poate fi jucat cu ajutorul funcției BetBuilder!

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FSV Mainz vs Borussia Dortmund
Pronostic:
BET BUILDER - vezi mai sus
Cota
3.55
Cota finala: 3.55
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro