Ponturi Pariuri Tenis Aryna Sabalenka vs Magda Linette

Fortuna

Nu am avut tocmai rezultatele dorite la această ediție de Australian Open, însă incerc să terminăm si aceasta lună pe profit, iar pronosticul meu vizează semifinala turneului feminin dintre Aryna Sabalenka și Magda Linette.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Aryna Sabalenka continuă parcursul perfect, iar după jocul prestat este fără discuții favorită pentru primul titlu de mare slem din carieră. Ea este o jucătoare din Belarus clasată pe locul 5 WTA, una dintre cele mai bune jucătoare din circuitul feminin în ultimii ani, câștigătoare a numai puțin de 11 trofee WTA până la vârsta de 24 de ani, iar în urma eliminării suferite de Iga Swiatek, bookmakerii o văd principala favorită la titlu. În ultimii 2 ani Aryna are semifinale la Wimbledon și US Open, titluri la Madrid și Abu Dhabi, finale la Turneul Campionilor, Hertsogenbosch și Stuttgart doi ani consecutivi. Ea are unul dintre cele mai bune servicii din circuit, fiind recunoscută pentru faptul că trimite mulți ași, lovind mingiile extrem de puternic. A început anul perfect cu titlu la Adelaide unde și-a spulberat adversarele, iar în primele tururi aici a fost dominantă, câștigând fără să piardă set cu Martincova, Rogers, Mertens, Bencic și Donna Vekic.

Magda Linette reușește la 30 de ani cea mai mare performanță din cariera sa, reușind să ajungă în semifinala unui turneu de mare șlem, fără ca cineva să îi dea vreo șansă. Ea venea aici în formă bună  după 3 finale pierdute anul trecut, însă nimeni nu anticipa că Magda poate lupta de la egal la egal cu jucătoarele de top din circuit. După un început ezitant cu Selekhmeteva, ea a jucat din ce în ce mai bine și a trecut fără să piardă set de Kontaveit, Caroline și Pliskova, de fiecare dată pornind din postura de outsider. Jucătoarea din Polonia preferă hardul, lovește foarte puternic și pare că a atins cea mai bună formă a carierei la momentul potrivit.

Aryna Sabalenka a părut invincibilă aici, nefiind vreun moment în pericol indiferent de adversară. Ea a ajuns la 9 meciuri consecutive fără set pierdut și o văd mare favorită și în meciul cu Linette. Cele două s-au întâlnit de 2 ori în carieră, iar Sabalenka a câștigat ambele partide de o manieră categorică, pierzând doar 4, respectiv 3 game-uri.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Aryna Sabalenka vs Magda Linette
Pronostic:
Victorie Aryna Sabalenka 2-0
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 6.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro