Ponturi Pariuri Tenis Karen Khachanov vs Stefanos Tsitsipas

BETFAIR SPORTSBOOK

Vă propun astăzi un pronostic de la prima semifinală masculină de la Australian Open, între Karen Kachanov și Stefanos Tsitsipas.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Karen Khachanov reușește să ajungă în a doua semifinală consecutivă de mare șlem, după cea de la US Open arătând că este în continuare unul dintre jucătorii de top din circuit. El este un sportiv rus de 26 ani, clasat pe locul 20 ATP. Karen a fost și mai sus în clasament, pe locul 8, însă în ultimii ani cariera sa a stagnat, fiind unul dintre jucătorii buni ai circuitului dar fără mari performanțe. Rusul are 4 titluri la nivel ATP, toate pe hard, ultimul în 2018, însă cea mai mare performanță a carierei este fără discuții medalia olimpică de argint câștigată la Tokyo. În 2022 are semifinale la Doha și Belgrad, însă cel mai bun joc l-a prestat fără îndoială la US Open când a pierdut tot semifinale contra lui Ruud. Aici a jucat foarte bine și a trecut de Zapata Miralles, Kubler, Tiafoe Nishioka și Korda , jucând din ce în ce mai bine cu fiecare tur. Este solid la serviciu, are o deplasare bună în teren, însă uneori greșește extrem de mult în momente cheie, având destule probleme în condiții de presiune .

Stefanos Tsitsipas este un jucător grec de 24 ani, clasat pe locul 4 ATP. El este de mult timp în prim planul circuitului masculin având rezultate foarte bune, printre care finală la Roland Garros, semifinală la Australian Open și 9 turnee ATP câștigate. În 2022 a avut numai putin de 7 finale și evoluții convingătoare pe toate suprafețele. Per total un an bun pentru jucătorul grec care este extrem de serios indiferent de competiția la care participă. În primele tururi aici a trecut de Halys, Hijikata și Griekspoor fără să piardă set, iar în optimile de finală l-a învins pe Jannik Sinner după un meci foarte greu de 5 seturi. În semifinale l-a bătut pe Lehecka fără mari probleme într-un meci în care nu si-a pierdut serviciul nici măcar o dată. Bookmakerii il văd al doilea favorit la câștigarea trofeului, după Djokovic.

Stefanos Tsitsipas pare mai aproape ca niciodată de primul turneu de mare șlem al carierei, evoluția lui aici fiind dătătoare de speranțe în eventualitatea unui duel cu Djokovic. Stefanos a ajuns la 12 victorii consecutive pe hard și a învins în această perioadă jucători de top precum Norrie, Ruud, Rublev, Berrettini ori Sinner. În duelurile cu Khachanov conduce cu 5-1 la meciuri directe câștigând consecutiv partidele din ultimii 4 ani. Il văd favorit pe grec .

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Karen Khachanov vs Stefanos Tsitsipas
Pronostic:
Victorie Stefanos Tsitsipas -1.5 seturi
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: 7.47
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro