Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

BETANO
  • Lecce - Salernitana

De la ora 21:45, Lecce, locul 14 in Serie A, primeste vizita echipei de pe locul 16, formatie care a incasat cele mai multe goluri pe teren strain in acest sezon. Lecce poate ajunge pana la jumatatea clasamentului in cazul unui succes si consider ca trupa lui Marco Baroni are prima sansa la castigarea acestei confruntari. Lecce, chiar daca a primit gol in fiecare meci de pe propriul teren, a si marcat in aproape fiecare partida, printre adversari numarandu-se formtii precum Lazio, AC Milan, Atalanta, Fiorentina sau Inter. Singura echipa care a plecat fara gol primit de pe ”Stadio Via del Mare” a fost Juventus, iar asta spune multe despre formatia gazda. Salernitana a primit gol in 89% din meciurile jucate pe teren strain, in ultima deplasare fiind pur si simplu calcata in picioare de Atalanta, scor 8-2. Conform acestor date, Salernitana nu ar trebui sa plece cu tolba goala dupa acest meci.

  • Leipzig - Stuttgart

Trupa lui Marco Rose practica un fotbal extrem de ofensiv, dar si calitativ, iar rezultatele vorbesc de la sine. Chiar daca nu-i are la dispozitie pe Nkunku, tehnicianul german are foarte multe solutii in compartimentul ofensiv, printre cele mai bune numarandu-se jucatori precum Silva, Werner, Poulsen, Szoboszlai sau Forsberg. Stuttgart are un sezon foarte prost, iar rezultatele din sezonul precedent, continua si in acest sezon, echipa ocupand locul 15, la egalitate de puncte cu formatia care ocupa locul de baraj. Leipzig a invins-o pe Stuttgart de fiecare data pe teren propriu si de fiecare data a reusit sa incheie partidele fara gol primit. Stuttgart nu a reusit sa castige nici macar un joc disputat pe teren strain si a primit gol in 87% din aceste meciuri. Leipzig a castigat numai putin de 75% din meciurile de pe propriul teren, iar Stuttgart pare ”victima” perfecta pentru acestia, pentru a se apropia la doar un singur punct de Bayern Munchen.

cota2.ro

  • Lorient - Rennes

Primul joc din runda cu numarul 20 a campionatului din Franta se joaca pe ”Stade du Moustoir” intre Lorient si Rennes, formatii care au propus un fotbal extrem de ofensiv in acest sezon si au aratat multe carente in compartimentul defensiv. Cel putin doua goluri s-au marcat in toate confruntarile dintre cele doua echipe, din ultimii 10 ani, disputate pe terenul celor de la Lorient. In 78% din meciurile de pe teren propriu, din acest sezon, Lorient a si marcat, dar a si primit gol. De partea cealalta, in toate jocurile din deplasare ale celor de la Rennes, am avut reusite in ambele porti. In meciurile de ”acasa”, Lorient inregistrat o medie de 3 goluri per meci, in timp ce Rennes a inregistrat o medie de 2.78 goluri, in jocurile din deplasare. Cred ca se va juca cu garda jos in aceasta seara si cred ca putem avea din nou multe reusite, mai ales ca in 89% din ultimele 10 confruntari de pe ”Stade du Moustoir” s-a marcat minim un gol in primele 45 de minute.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Lecce vs Salernitana
Pronostic:
Lecce marcheaza
Cota
1.23
Leipzig vs Stuttgart
Pronostic:
Leipzig castiga minim o repriza
Cota
1.24
Lorient vs Rennes
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.31
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro