Ponturi Pariuri Tenis Elena Rybakina vs Aryna Sabalenka

BETFAIR EXCHANGE

Finala primului turneu de mare șlem al anului, Australian Open, se dispută începând cu ora 10.30 și le pune față în față pe Elena Rybakina și pe Aryna Sabalenka.

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Elena Rybakina joacă a doua finală de mare șlem a carierei, după cea câștigată anul trecut de la Wimbledon. Ea este o sportivă de 23 ani născută la Moscova, ce reprezintă însă Kazakhstan, clasată momentan pe locul 21 WTA. Rybakina este una dintre cele mai puternice jucătoare din circuit și profită din plin de înălțimea sa, loviturile ei atingând uneori viteze văzute în circuitul masculin. Ea vine după un an extraordinar câștigând cel mai important turneu din carieră, Wimbledon și ajungând în fazele finale la majoritatea turneelor la care a participat. Aici a realizat surpriza turneului, eliminând-o fără drept de apel pe marea favorită Iga Swiatek si a părut solidă în toate meciurile disputate. A pierdut un singur set,  în meciul cu Danielle Rose Collins, în rest înregistrând victorii la zero cu Cocciaretto, Juvan, Swiatek, Ostapenko și Azarenka.

Aryna Sabalenka este la prima finală de mare șlem a carierei și pare că a trecut peste problemele de ordin mental care i-au stopat ascensiunea în ultimii ani. Ea traversează o perioadă extraordinară și a ajuns la 10 meciuri consecutive fără set pierdut, câștigând în această perioadă titlul la Adelaide. Sabalenka este o jucătoare din Belarus, clasată pe locul 5 WTA, una dintre cele mai bune jucătoare din circuitul feminin în ultimii ani, câștigătoare a numai puțin de 11 trofee WTA până la vârsta de 24 de ani.

În ultimii 2 ani, Aryna are semifinale la Wimbledon și US Open, titluri la Madrid și Abu Dhabi, finală la Turneul Campionilor și victorii cu toate jucătoarele mari din circuit. Ea are unul dintre cele mai bune servicii din tenisul feminin, fiind recunoscută pentru faptul că trimite mulți ași, lovind mingiile extrem de puternic. În primele tururi aici a fost dominantă, câștigând fără să piardă set cu Martincova, Rogers, Mertens, Bencic, Donna Vekic și Linette, meciuri în care și-a dominat autoritar adversarele prin agresivitatea ei.

Se întâlnesc două dintre cele mai puternice jucătoare din circuitul feminin, jucătoare care atunci când sunt într-o zi bună au un serviciu aproape imposibil de returnat.Este a 5-a întâlnire directă între cele două jucătoare și de fiecare dată până acum am avut set decisiv. Văd un meci echilibrat și acum, ele fiind apropiate valoric, cu un stil de joc asemănător. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Elena Rybakina vs Aryna Sabalenka
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 7.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro