Ponturi Pariuri Fotbal U Cluj vs Rapid

Superbet

Un singur fault ne-a privat de a bifa al 10-lea pariu câștigător din seria ponturilor speciale pe care o traversăm în luna ianuarie. Am ajuns la 13 meciuri recomandate și 9 pariuri câștigătoare, iar azi avem confruntare din SuperLigă.

Universitatea Cluj primește vizita lui Rapid, în partida care deschide runda a 23-a din competiția internă. Pentru că se anunță meci frumos în tribune și tensionat pe gazon, nu puteam să evităm un astfel de duel.

cota2.ro

U Cluj se reinventează sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău, iar ”șepcile roșii” încearcă și varianta unui altfel de fotbal. Clujenii au câștigat cu 2-1 meciul cu FC Voluntari, partidă pe care au controlat-o aproape în totalitate cu un joc de posesie mult superior față de ceea ce a prestat până acum U Cluj.

Dincolo, Rapid a început în forță 2023. Giuleștenii au mitraliat-o în câteva minute pe Sepsi, 3-0, și speră să păstreze contactul cu CFR, Farul și FCSB și după această rundă.

În tur, Rapid s-a impus cu 1-0 și, mai mult ca sigur, și azi vom avea parte de un duel echilibrat, poate chiar cu goluri puține, care se poate decide la micile detalii. Mare atenție pentru cei care vor să mizeze pe goluri, pentru că terenul de pe Cluj Arena va arăta foarte rău, în special odată cu trecerea minutelor, iar asta ar putea împiedica fotbaliștii să ofere un joc prea elaborat. Dacă va fi teren greoi, atunci vom avea un duel mai mult fizic, ceea ce ne sporește șansele pentru pariul ales azi de noi.

  • 10 faulturi a avut U Cluj cu FC Voluntari;
  • 17 faulturi a făcut U Cluj la ultimul meci de campionat din 2022;
  • 17 faulturi a bifat U Cluj la ultimul duel cu Rapid, în partida tur;
  • De 14 ori au fost faultați jucătorii lui Adrian Mutu în meciul cu Sepsi.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U Cluj vs Rapid
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi U Cluj
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro