Ponturi Pariuri Fotbal Petrolul vs Chindia

Superbet

14 pariuri recomandate și 9 câștigătoare. Așa arată acum statistica, după ce ultimele 3 meciuri ne-au pus în dificultate, fie și dacă le-am ratat doar la un fault. Dar, așa cum am spus, rămânem în acest ”serial” până la finalul lunii ianuarie și sperăm să reglăm și mai bine balanța în acest weekend.

Primim o nouă cotă foarte bună, dar avem din nou de ”înfruntat” o linie de faulturi destul de ridicată, fie ea și pentru un meci din România.

cota2.ro

Azi ne-am oprit la confruntarea dintre Petrolul Ploiești și Chindia Târgoviște, un meci care ar putea căpăta accente eroice dacă ne uităm la situația din clasament. ”Lupii galbeni” au 30 de puncte și sunt la 2 lungimi distanță de ocupanta locului 6, Sepsi, iar lupta pentru playoff e mai deschisă ca niciodată. Dincolo, Chindia a început furtunos cu Toni Petre, dar elanul dâmbovițenilor s-a mai diluat după ce duelurile cu echipele puternice au adus egaluri sau înfrângeri pe bandă. Chindia e pe locul 14, cu 22 de puncte, și e fără victorie din noiembrie 2022, când se impunea, la limită, 1-0, în fața lui Hermannstadt.

În meciul tur a fost spectacol total, chiar neașteptat, cu cinci goluri marcate. Petrolul s-a impus cu 3-2 pe ”Ilie Oană”, arenă pe care o cunosc foarte bine ambele echipe, asta pentru că gruparea din Târgoviște își joacă la Ploiești meciurile de pe teren propriu.

  • Chindia a început anul 2023 cu o remiză, 1-1 cu FC Argeș;
  • Petrolul a început prost 2023, pierzând un meci teoretic ușor, cu lanterna Mioveni, 0-1;
  • 18 faulturi a făcut Chindia în meciul cu FC Argeș;
  • 14 faulturi a suferit Petrolul în meciul cu Mioveni;
  • Un amănunt important pentru care vom înclina alegerea către Chindia este reprezentat de modul în care Toni Petre vrea ca echipa lui să joace: pressing imediat după pierderea balonului, ceea ce ridică șansele de faulturi;
  • Petrolul este o echipă mult mai defensivă, cu unul dintre cele mai urâte jocuri din campionat, iar Nae Constantin preferă să-și betoneze apărarea și să spere la ceva sclipiri de la puținii oameni de atac pe care îi folosește de obicei.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Petrolul vs Chindia
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Chindia
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro