Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.00

BETANO

Freiburg - Augsburg

Astazi, in runda cu numarul 18 din Bundesliga, pe ”Europa-Park Stadion”, Freiburg primeste vizita celor de la Augsburg, echipa aflata la doar 2 puncte de zona rosie a clasamentului. Freiburg a inceput prost noul an, cu o infrangere usturatoare pe terenul celor de la Wolfsburg, scor 0-6. In runda precedenta a remizat cu Eintracht Frankfurt, scor 1-1, insa victoria se lasa destul de mult asteptata, mai ales ca acestia au nevoie de puncte pentru a ramane in Top 6. In ultimele 20 de meciuri directe dintre cele doua formatii am avut parte de minim doua goluri. In 5 din ultimele 6 partide directe de pe propriul teren, Freiburg a reusit sa puncteze de minim doua ori. Statisticile arata impresionant si avand in vedere ca cele doua echipe au marcat minim un gol in acest sezon, in 87% din meciurile de pe teren propriu, respectiv deplasare, m-au convins sa mizez aici pe cel putin doua reusite.

cota2.ro

Hoffenheim - Borussia Monchengladbach

Un alt duel interesant de azi, din Bundesliga, se joaca la Sinsheim, pe ”PreZero Arena”. Cele doua formatii sunt despartite de doar 3 puncte, asa ca partida este foarte importanta, atat pentru Hoffenheim, cat si pentru adversara sa din aceasta dupa-amiaza. Gazdele sunt la doar 3 puncte distanta fata de locul de baraj, in timp ce oaspetii au de tras serios pentru a ajunge la locurile de cupe europene, acestia fiind la 9 puncte distanta de pozitia a 6-a. Confruntarile dintre cele doua echipe au fost mereu spectaculoase si spun asta pentru ca in ultimele 6 intalniri am avut parte de goluri in ambele porti. Mai mult decat atat, in 7 din ultimele 9 meciuri directe disputate pe terenul celor de la Hoffenheim s-au marcat minim 3 goluri, iar in 5 din ultimele 8 am avut parte chiar de minim 4 reusite. In aceste conditii, un pariu pe un numar mare de reusite pare extrem de plauzibil.

Werder Bremen - Wolfsburg

Pe ”Weserstadion” din Bremen, Werder primeste vizita celei mai in forma echipe din Bundesliga, aici vorbind de primele doua rezultate din noul an. Wolfsburg are un golaveraj covarsitor dupa ultimele doua etape: 11 goluri marcate - 0 goluri primite. Acestia au invins-o pe Freiburg, pe teren propriu, scor 6-0 si pe Hertha Berlin, in deplasare, scor 5-0. Werder a inceput anul cum nu se poate mai prost. Acestia au fost invinsi atat de Koln, scor 7-1 si de Union Berlin, scor 2-1. In 8 din ultimele 10 meciuri directe de pe ”Weserstadion”, am avut parte de minim 3 reusite, iar in 7 dintre cele 10 confruntari, ambele echipe au marcat. In 80% dintre aceste meciuri, s-a marcat in prima repriza, iar in 90% dintre ele meciurile s-au incheiat cu minim doua modificari ale tabelei de marcaj. Anticipez si azi o ”ploaie” de goluri si cred ca putem avea lejer minim 2-3 reusite.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Freiburg vs Augsburg
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.24
Hoffenheim vs Borussia Monchengladbach
Pronostic:
GG sau 3+
Cota
1.30
Werder Bremen vs Wolfsburg
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.24
Cota finala: 2.00
Profit: 10.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro