Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.44

BETANO

Sevilla FC și Elche CF se înfruntă în runda cu numărul 19 din La Liga, astăzi, de la ora 19:30. Dintr-o candidată la pozițiile de Liga Campionilor, Sevilla ajunsese să aibă emoții pentru menținerea în primul eșalon. Situația nu este perfectă nici acum, un sigur punct deasupra liniei retrogradării, dar rezultatele s-au îmbunătățit odată cu venirea lui Jorge Sampaoli pe bancă. Lotul este în continuare unul bun, cotat la 230 de milioane de euro. 

Elche, ultima clasată din La Liga, este în fața unei contraperformanțe rușinoase. S-au scurs deja 18 etape din campionat și încă nu a câștigat vreun meci, doar 6 remize. Pablo Machin și-a asumat misiunea salvării în luna noiembrie, dar fără succes. Antrenorul spaniol are și mult ghionion, o listă interminabilă de accidentați. Nici cea mai importantă achiziție a iernii, Jose Angel Carmona, nu poate evolua astăzi, fiind suspendat.

cota2.ro

• Sevilla a câștigat ultimul meci direct disputat împotriva lui Elche, scor 2-0

• Sevilla a câștigat la cel puțin două goluri ultimele 4 meciuri jucate pe teren propriu contra lui Elche

• doar 12 goluri a marcat Elche în acest campionat, cea mai slabă ofensivă 

• Elche are și cea mai slabă apărare din La Liga, 36 de goluri încasate.

Cota pentru victoria celor de la Sevilla este @1.53.

OFERTĂ GRATIS FĂRĂ DEPUNERE & FĂRĂ RULAJ LA ÎNREGISTRARE PE BETANO AICI

Petrolul Ploiești și Chindia Târgoviște sunt adversare astăzi, de la ora 17:00, în runda cu numărul 23 din Liga 1.Măcinată de probleme financiare, Petrolul a început anul 2023 cu un eșec pe terenul ultimei clasate CS Mioveni. Ploieștenii pregătiți de Nicolae Constantin sunt pe locul 7 în acest moment, primii sub zona play-off-ului, cu 30 de puncte. Din tabăra „lupilor galbeni” lipsește astăzi mijlocașul central Jair, suspendat. 

Nici Chindia nu traversează cea mai bună perioadă. Elanul adus de Toni Petrea s-a dus, iar dâmbovițenii sunt fără victorie în ultimele 5 runde. Au părăsit, ce-i drept, pozițiile direct retrogradabile. Cu 22 de puncte sunt primii deasupra liniei, pe poziție de baraj. În primul meci din 2023, Chindia a remizat împotriva lui FC Argeș, scor 1-1. 

• 7 remize a înregistrat Chindia în primele 22 de runde din acest sezon

• în 7 dintre cele 22 de meciuri disputate de Petrolul s-a înregistrat un rezultat de egalitate la pauză

• 9 rezultate de egalitate au fost la pauza meciurilor disputate de Chindia în actuala stagiune

• 84 de ocazii de gol și-a creat Chindia în acest sezon. Petrolul are 79 de oportunități

• 82 de cornere a obținut Chindia în acest campionat. Petrolul are 76 de lovituri de la colțul terenului.

Cota pentru un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X) în Petrolul - Chindia este @1.53.

110 ROTIRI GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE

LA SHINING CROWN AICI

Luton Town și Grimsby Town se înfruntă astăzi, de la ora 17:00, în șaisprezecimile Cupei Angliei. Luton Town și-a construit un lot competitiv în ultimii ani, cotat la aproape 30 de milioane de euro, unul capabil să atace locurile de baraj în Championship. Gruparea pregătită de Rob Edwards este pe locul 7 în liga secundă, cu 42 de puncte. Dacă va câștiga meciul restant va urca până pe poziția a 3-a. În turul precedent din Cupă, Luton a trecut de Wigan, la rejucare, scor 2-1. 

Grimsby, ocupanta locului 16 în al patrulea eșalon, vine după cel mai drastic eșec al sezonului, 0-5 pe terenul lui Swindon. 

Lotul este format în mare parte din jucători tineri, fără nume și fără cotă pe Transfermarkt. În Cupa Angliei, Grimsby a intrat încă din primul tur. Asta a complicat și mai tare sezonul, un program condensat și obositor pentru o echipă semi-amatoare.

• Luton Town a jucat o finală de Cupa Angliei, în 1959

• Grimsby a pierdut ultimele 5 deplasări disputate în campionat

• Grimsby are golaveraj negativ în al patrulea eșalon, 26-32

• Luton Town este pe plus în Championship, golaveraj 35-29

• Luton Town are cea mai solidă defensivă din Championship. Le-a permis adversarelor doar 80 de șuturi pe spațiul porții în cele 27 de meciuri din campionat.

Cota pentru victoria lui Luton Town este @1.47.

223 de ROTIRI GRATIS & FĂRĂ DEPUNERE

LA ÎNREGISTRARE PE SUBERBET AICI

Hertha Berlin și Union Berlin se înfruntă astăzi, de la ora 16:30, în derby-ul capitalei Germaniei. Hertha Berlin a investit bani grei, dar fără cap în ultimele perioade de transferuri. Sezonul trecut s-a salvat dramatic de la retrogradare, 2-1 la general în barajul cu Hamburger. Situația e la fel de complicată și acum, penultima poziție în Bundesliga, cu doar 14 puncte strânse în 17 runde. Antrenorul Sandro Schwarz are și mari probleme de efectiv.

Dacă Hertha se zbate în subsol, rivala Union Berlin e pe culmile gloriei. Are 33 de puncte, doar 3 sub liderul Bayern Munchen. În anul 2023 a câștigat ambele meciuri, 3-1 cu Hoffenheim și 2-1 cu Werder Bremen. Union este calificată și în play-off-ul Europa League, iar în iarnă a câștigat toate cele 7 meciuri amicale disputate. Și la nivel de lot lucrurile stau bine, doar mijlocașul central Morten Thorsby fiind accidentat. 

• Union Berlin a câștigat ultimele 4 meciuri directe disputate împotriva rivalei Hertha

• Union a marcat în precedentele 6 înfruntări directe contra Herthei

• 29 de goluri a marcat Union Berlin în primele 17 etape ale acestui sezon

• Hertha a încasat 30 de goluri în acest sezon

• Union Berlin e a doua în clasamentul eficienței din Bundesliga. 41% dintre șuturile expediate pe poartă au fost goluri. 

Cota pentru peste 0.5 goluri marcate de Union Berlin este @1.29. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Sevilla vs Elche
Pronostic:
1
Cota
1.53
Chindia vs Petrolul
Pronostic:
PSF X
Cota
1.53
Luton vs Grimbsby
Pronostic:
1
Cota
1.47
Hertha Berlin vs Union Berlin
Pronostic:
Union marchează
Cota
1.29
Cota finala: 4.44
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro