Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.03

BETFAIR SPORTSBOOK

UTA Arad - CS Mioveni

Primul meci al zilei din Superliga se joaca la Arad, cu incepere de la ora 14:30. Adversara celor de la UTA este CS Mioveni, echipa care a inceput cu dreptul noul an. Nicolae Dica a beneficiat de foarte multe achizitii in aceasta iarna, iar echipa nu s-a miscat rau cu Petrolul. Meciul de astazi va fi cu totul diferit pentru ca vor intalni o echipa care joaca foarte bine pe teren propriu, au parte de o sustinere impresionanta, stadionul fiind mai mereu plin, asa ca sincer sa fiu, cotele arata destul de ciudat avand in vedere ca victoria gazdelor are o cota de peste 2. In toate meciurile celor de la UTA de pe teren propriu s-a marcat pana la pauza, deznodamant intalnit si in 73% din meciurile de pe teren strain ale celor de la Mioveni. Cel putin 2 goluri s-au marcat in 8 din ultimele 10 confruntari directe, asa ca eu unul ma astept si azi la destul de multe goluri, in special din partea aradenilor.

cota2.ro

Universitatea Craiova - Hermannstadt

Oltenii au parte de un meci complicat pe propriul teren, mai ales ca au si inceput anul cu o infrangere pe terenul celor de la FC Botosani, scor 0-1. Tot cu 0-1 au pierdut si cei de la Hermannstadt pe propriul teren in fata celor de la FCSB. Universitatea este a 4-a cea mai buna echipa de pe teren propriu, conform unui clasament al punctelor obtinute, in timp ce Hermannstadt ocupa locul 5 intr-un clasament al punctelor obtinute pe teren strain. In partida din tur, Hemannstadt s-a impus cu scorul de 1-0, insa Universitatea Craiova si-a luat revansa in Cupa Romaniei, unde s-au impus cu 2-0. Un nou rezultat negativ nu ar pica deloc bine echipei lui Neagoe, mai ales ca fanii nu prea mai au rabdare, tinand cont de rezultatele slabe ale echipei din ultima perioada. Universitatea a marcat in 82% din meciurile de pe teren propriu, deznodamant intalnit si in ultimele trei partide de ”acasa” contra sibienilor. Chiar daca va fi un meci disputat, cred ca gazdele vor izbuti sa puncteze, mai ales ca vor avea parte si de o sustinere destul de numeroasa.

Olympique Marseille - AS Monaco

Cel mai tare meci din Ligue 1 se joaca in aceasta seara pe ”Velodrome”, acolo unde Marseille, echipa clasata pe locul 3, primeste vizita celor de la AS Monaco, echipa clasata pe pozitia a 4-a. Cele doua echipe sunt despartite de 5 puncte, asa ca un succes al oricarei echipe ar cantari destul de mult. Daca Marseille s-ar impune, distanta s-ar mari la 8 puncte, iar un succes al celor de la Monaco ar face ca echipa sa se apropie la doar doua puncte de Top 3. Cele doua echipe au oferit spectacol de fiecare data cand s-au intalnit, in special atunci cand gazda a fost OM. In 8 din ultimele 10 meciuri directe de pe ”Velodrome” s-au marcat minim 3 goluri, iar in 9 din aceste 10 am avut parte de gol in ambele porti, dar si de cel putin o reusita in prima repriza. Marseille a marcat minim un gol in 90% din jocurile de pe teren propriu, din acest sezon, in timp ce Monaco a punctat in toate deplasarile din acest sezon. Avand in vedere aceste aspecte, cred ca partida se va incheia cu cel putin 2-3 modificari ale tabelei de marcaj.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
UTA Arad vs CS Mioveni
Pronostic:
UTA Arad marcheaza
Cota
1.33
Universitatea Craiova vs Hermannstadt
Pronostic:
Universitatea Craiova marcheaza
Cota
1.23
Olympique Marseille vs AS Monaco
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.24
Cota finala: 2.03
Profit: 10.30
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro