Ponturi Pariuri Tenis Stefanos Tsitsipas vs Novak Djokovic

Fortuna

Încheiem în forță primul turneu de mare șlem al anului cu 3 pronosticuri consecutiv câștigătoare, iar astăzi vă propun finala masculină de la Australian Open între Stefanos Tsitsipas și Novak Djokovic  

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Stefanos Tsitsipas este în fața celui mai important meci din cariera sa, un meci care il poate propulsa pe primul loc în clasamentul ATP și îi poate aduce primul titlu de grand slam. Deși este încă tânăr, la 24 ani, Stefanos este de ceva timp în prim planul circuitul masculin, având rezultate foarte bune pe toate suprafețele, finală la Roland Garros și 9 turnee ATP câștigate. În 2022 a jucat numai puțin de 7 finale, a ajuns la Turneul Campionilor și a învins mai toti marii jucători. Grecul se află într-o formă foarte bună, are 13 victorii consecutive pe hard împotriva unor jucători de top precum Norrie, Ruud, Rublev, Coric sau Berretini. Până în finală a trecut pe rând de Halys, Hijikata, Griekspoor fără să piardă set, apoi de Sinner după un meci dramatic de 5 seturi, iar în sferturi și semifinală a cedat un singur set cu Lehecka și Khachanov.

Novak Djokovic mai scrie o filă de istorie și joacă astăzi a 33-a finală de mare șlem a carierei, fiind la o singură finală de recordul de 34 deținut de Chris Evert. Nole este fără discuții unul dintre cei mai mari jucători din istoria acestui sport, un jucător cu peste 1000 de victorii în carieră, câștigător a 92 de trofee, iar cu o victorie astăzi îl egalează pe Nadal la numărul de trofee de grand slam câștigate, 22. Sârbul vine după un sezon complicat, nu neapărat pe plan sportiv, dar în special din cauza opiniilor sale cu privire la vaccinare și război. A fost interzis în Australia și SUA, a ratat Australian Open și US Open, însă chiar și în aceste condiții a câștigat 5 titluri, printre care Wimbledon și Turneul Campionilor. A început anul perfect cu titlu la Adelaide, iar în drumul spre finală a trecut aici de Carballes Baena, Enzo Coacaud, Grigor Dimitrov, Alex de Minaur, Andrey Rublev și Tommy Paul, pierzând un singur set.

Novak Djokovic este fără discuții favorit, are de partea sa experiența, dar și ultimele meciuri directe contra lui Tsitsipas pe care l-a învins mereu în ultimele 8 întâlniri directe. Rămâne însă de văzut dacă el va fi 100% din punct de vedere fizic, fiind evidente problemele la piciorul stâng cu care s-a confruntat mai ales în primele tururi. El pare invincibil, însă a beneficiat aici de un traseu extrem de ușor, singurul adversar de top fiind Rublev. Este clar că Tsitsipas este la alt nivel și că îi poate pune probleme, servește foarte bine și este în cea mai bună formă a carierei așa cum chiar el a declarat. Eu văd un meci echilibrat, nicidecum asa cum o arata cotele si voi merge pe un pronostic mai safe, în care am incredere ridicată : Peste 3.5 seturi.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Stefanos Tsitsipas vs Novak Djokovic
Pronostic:
Peste 3.5 seturi
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro