Ponturi Pariuri Tenis Ana Konjuh vs Mayar Sherif

BETANO

Astăzi vă propun o partidă din cadrul turneului WTA de la Lyon, turneu de hard indoor ce le are la start pe Garcia, Shuai Zhang, Cornet ori Martic.  

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare ce se înfruntă în primul tur, Ana Konjuh și Mayar Sherif, precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

Ana Konjuh este o jucătoare din Croația de 24 ani, momentan pe locul 142 mondial . Ea este un talent extraordinar, care a intrat în top 100 WTA încă de la vârsta de 16 ani, iar la 20 ani lupta deja cu cele mai bune jucătoare din circuit, ajungând pe locul 20 WTA. Cariera sa a fost însă măcinată de accidentări grave, astfel că Ana a trebuit de fiecare dată să o ia de la capăt după perioade lungi de absență. Totuși, pe finalul anului a dat semne de revenire  reușind 13 victorii consecutive în sală, perioadă în care a câștigat titlurile ITF de la Bratislava și Ortisei și a ajuns în semifinală la Andorra Challenger. La Australian Open nu a reușit să pătrundă pe tabloul principal, iar aici vine din calificări, unde a trecut de două jucătoare bune pe hard Baindl și Waltert.

Mayar Sherif este o sportivă de 26 ani din Egipt, clasată pe locul 50 WTA. Ea este o sportivă foarte apreciată, fiind un simbol pentru femeile din țara sa, asa cum este Ons Jabeur în Tunisia. Mayar este o jucătoare bună, care și-a axat însă întreaga carieră pe zgură, suprafață pe care a cucerit numai puțin de 10 titluri ITF și unul WTA. Finalul anului a fost impresionant pentru ea, reușind titlu la Colina Challenger dar și cel mai important rezultat din cariera sa, titlu la Parma, acolo unde a trecut de Davis, Ana Bogdan sau Maria Sakkari, ultima jucătoare din top 10. La Australian Open a fost eliminată de viitoarea semifinalistă Linette, iar la Adelaide de Kostyuk.

Mayar Sherif a progresat enorm în ultimul an, însă ea joacă aproape în exclusivitate pe zgură, rezultatele ei pe hard fiind mult mai modeste. Din ultimele 17 partide disputate pe această suprafață, ea a pierdut 15 dintre ele, iar în sală nu a mai jucat o partidă de aproape 2 ani. Ana Konjuh este mult mai puternică și mult mai familiarizată cu jocul hard indoor și o văd mare favorită aici.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ana Konjuh vs Mayar Sherif
Pronostic:
Ana Konjuh -3.5 game-uri
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 7
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro