Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.64

Superbet

Marți, 31 ianuarie, 4 ceasuri norocoase. Sau 4 meciuri norocoase, câte am ales să jucăm pe biletul nostru de azi. Avem ceva din zona de goluri, bifăm pariu și din zona selecțiilor speciale, avem și un PSF și evident că bifăm și un solist.

Cumva din toate pentru toți, într-un bilet care oricum poate suferi mai multe permutări în funcție de inspirația fiecăruia.

cota2.ro

INTER - ATALANTA (22:00) - Inter și Atalanta se întâlnesc în sferturile de finală ale Cupei Italiei. Cum ambele echipe se luptă pentru obținerea unui loc de Liga Campionilor, cumva unicul obiectiv în campionat, ținând cont că Napoli pare să fi confiscat deja titlul, Cupa Italiei rămâne un trofeu important pus în joc.

Ar putea fi un duel cu goluri, așa cum a fost ultima întâlnire directă (3-2 pentru Inter), dar există și risc de o confruntare mult prea tacticizată, că tot vorbim de o singură manșă. Așa că noi ne orientăm mai degrabă spre un pariu din zona de ”speciale” pentru jocul de pe Meazza.

BORDEAUX - LE HAVRE (21:45) - Bordeaux, noua echipă a lui Alexi Pitu, are derby în liga a 2-a din Franța, pentru că primește vizita liderului Le Havre. Oaspeții de azi au 7 puncte peste noua echipa a fostului jucător de la Farul, iar meciul direct e unul extrem de important.

Le Havre are cea mai bună apărare din campionat, doar 8 goluri primite în 20 de meciuri, așa că va fi greu de străpuns. În tur, Le Havre s-a impus cu 1-0, dar acum pare genul de duel în care un pariu pe zona de pauză sau final s-ar încadra excelent. Vorbim de liga a 2-a din Franța, așa că un derby s-ar putea lăsa cu mult echilibru, cartonașe de toate culorile și dueluri fizice la greu.

KARAGUMRUK - BEȘIKTAȘ (19:00) - Super Liga din Turcia își joacă la mijloc de săptămână etapa cu numărul 22, rundă unde Beșiktaș merge pe terenul lui Karagumruk. Sau altfel spus, echipa de pe locul 10 primește vizita grupării de pe locul 4.

Ambele formații traversează o formă excelentă, fiind neînvinse în ultima perioadă. Beșiktaș are 5 victorii consecutive și speră din nou la locuri de cupe europene, asta ca să nu mai spunem că un succes azi ar apropia-o la doar 7 puncte de liderul Galatasaray.

NEWCASTLE - SOUTHAMPTON (22:00) - Pentru meciul cu numărul 4 alegem și zona de Cupe. Newcastle și Soton au returul din semifinalele Cupei Ligii Angliei, iar duelul de azi pornește de la 1-0, rezultat înregistrat în tur.

”Coțofenele” au toate atuurile nu doar pentru a prinde prima finală din acest sezon, dar și pentru a câștiga și a doua manșă în fața ”sfinților”.

Newcastle a câștigat 4 dintre ultimele 5 dueluri directe cu Southampton, în timp ce o partidă s-a terminat la egalitate. Soton n-a mai câștigat din 2015 pe terenul lui Newcastle.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Inter vs Atalanta
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.50
Bordeaux vs Le Havre
Pronostic:
Egal la pauză sau la final (PSF X)
Cota
1.65
Karagumruk vs Beșiktaș
Pronostic:
Ambele marchează sau peste 2,5 goluri
Cota
1.32
Newcastle vs Southampton
Pronostic:
1
Cota
1.42
Cota finala: 4.64
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro