Ponturi Pariuri Fotbal Farnborough vs Hemel Hempstead

BETFAIR EXCHANGE

Farnborough FC și Hemel Hempstead se înfruntă într-o restanță din runda cu numărul 23 din National League South, al șaselea eșalon fotbalistic al Angliei. Farnborough FC este un club înființat relativ recent, în anul 1967, într-un oraș cu o populație de aproape 60.000 de locuitori. Cea mai bună clasare din istorie a fost un loc 5 în al cincilea eșalon, în sezonul 1991/1992. Acum e nou-promovată în National League South, iar perspectivele sunt îmbucurătoare. A câștigat toate cele 3 meciuri disputate în anul 2023 și a ajuns la 36 de puncte, pe locul 11. Are însă mai multe meciuri restante, iar distanța până la zona play-off-ului este de doar 9 lungimi. O altă performanță notabilă a fost realizată în Cupa Angliei. Farnborough a trecut de primul tur, victorie cu 2-0 contra lui Sutton, echipă din liga a patra. 

Hemel Hempstead Town Football Club este un club semi-profesionist care își joacă meciurile de pe teren propriu pe Vauxhall Road, o arenă cu doar 300 de locuri pe scaune. Nu a evoluat niciodată mai sus de liga a șasea și nu a depășit vreodată primul tur al Cupei Angliei. Nici în actuala stagiune nu se poate gândi la promovare. A câștigat doar 9 meciuri dintre cele 27 jucate și ocupă locul 14, cu 34 de puncte. Are patru partide în plus jucate față de adversara de astăzi. 

cota2.ro

Cele mai interesante informații înainte de Farnborough FC - Hemel Hempstead:

• Farnborough a câștigat 4 din ultimele 5 meciuri disputate în campionat

• Farnborough a primit 23 de goluri în 23 de meciuri, a doua cea mai bună defensivă din campionat. În comparație, Hemel Hempstead a încasat 36

• Farnborough a reușit două transferuri în perioada de mercato din iarnă, atacantul Chike Kandi și mijlocașul Bradley Keetch

• Hemel Hempstead și-a pierdut cel mai important jucător în această iarnă, pe Jernade Meade, fotbalist format de Arsenal, cu un meci în Liga Campionilor.

Pe Betfair Exchange, cota pentru victoria lui Farnborough este @1.95.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Farnborough vs Hemel Hempstead
Pronostic:
1
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro