Ponturi Pariuri Tenis Caroline Garcia vs Tereza Martincova

BETANO

Terminăm a 11-a lună consecutivă pe PROFIT și vă propun un meci din primul tur al turneului WTA de la Lyon, între principala favorită, Caroline Garcia și Tereza Martincova. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul. 

cota2.ro

Caroline Garcia pare că a renăscut în anul 2022, jucătoarea de 28 ani din Franța fiind fără discuții una dintre cele mai bune sportive ale anului. Ea are o ascensiune impresionanta, urcând peste 65 poziții după ce a început anul în afara top 70 si a ajuns pe locul 5 WTA. Garcia are în ultimele luni titlu la Bad Homburg, titlu la Varșovia, titlu la Cincinatti, semifinale la US Open și titlu la dublu la Roland Garros și a câștigat la finalul anului Turneul Campionilor. La Australian Open a pierdut surprinzător în optimi cu Linette, însă rămâne o jucătoare de top, una dintre favorite și anul acesta.

Tereza Martincova este o jucătoare din Cehia de 28 ani, momentan pe locul 87 WTA. Ea a apărut extrem de târziu în lumina reflectoarelor si a reușit abia de 2 ani să intre în top 100 WTA, grație rezultatelor bune obținute în turnee de nivel inferior Challenger și ITF. La nivel WTA are rezultate modeste, nu a reușit să câștige vreun titlu și ajunge rar în fazele superioare ale turneelor importante. În 2022 are sferturi de finală la Sankt Petersburg, semifinale la Nottingham și sferturi de finală la Ostrava, iar anul l-a început foarte slab cu eliminări din primul tur la Auckland, Hobart și Australian Open.

Caroline Garcia este una dintre cele mai bune jucătoare la serviciu din circuit, având partide cu foarte mulți ași și multe puncte câștigate ușor. De la începutul anului are 7 ași cu Martic, 14 cu Siniakova , 11 cu Bencic sau 11 cu Fernandez la Australian Open. Tereza Martincova este o jucătoare masivă și la 1.77 înălțime este destul de imobilă putând fi depășită destul de usor de serviciile bine plasate. Având în vedere că se joacă hard indoor, cea mai rapidă suprafață din tenis, pronosticul meu pentru acest meci este următorul. Caroline Garcia - peste 8.5 ași & duble greșeli

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Caroline Garcia vs Tereza Martincova
Pronostic:
Caroline Garcia - peste 8.5 ași + duble greșeli
Cota
1.93
Cota finala: 1.93
Profit: 7.44
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro