Ponturi Pariuri Fotbal Luton Town vs Cardiff City

BETFAIR EXCHANGE

„Kenilworth Road” din Luton, Bedfordshire, găzduiește diseară, de la ora 21:45, confruntarea dintre Luton Town și Cardiff City, meci contând pentru etapa a 29-a a EFL Championship, al doilea eșalon valoric al fotbalului englez. Meciul Luton Town - Cardiff City e singurul care se dispută astăzi în EFL Championship.

Gazdele de la Luton se află pe locul 7, cu 42 de puncte, la egalitate cu Norwich City, locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off-ul pentru promovarea în Premier League. Galezii de la Cardiff City sunt abia pe locul 21 din 24 de formații, primii deasupra liniei retrogradării, cu 18 etape rămase. 

cota2.ro

După înfrângerea de pe teren propriu de acum două runde cu West Bromwich Albion, 2-3, Lutton a strâns rândurile și a recuperat punctele în etapa următoare pe terenul celor de la Wigan, pe care îi învinseseră și în Cupă, tot în deplasare, cu patru zile mai devreme. 

Cardiff City traversează o perioadă mai puțin fastă, fără victorie în ultimele trei luni. Ultimul succes al galezilor a fost înregistrat în 5 noiembrie, în deplasare, cu Sunderland. De atunci, Cardiff a contabilizat șase remize și cinci înfrângeri (în campionat și în Cupa Angliei), rezultate care au dus la despărțirea de managerul Mark Hudson. La Cardiff a sosit de câteva zile fostul internațional francez Sabri Lamouchi, 51 de ani, care a mai lucrat în fotbalul englez. Lamouchi, care va debuta astăzi la Cardiff, a stat pe banca echipei Nottingham Forest la 55 de meciuri, în perioada 28 iunie 2019 - 6 octombrie 2020. 

Luton Town s-a impus în primul meci dintre cele două formații din acest sezon, scor scor 2-1, meci disputat pe 30 august. În ultimele trei sezoane însă, Cardiff a învins de fiecare dată pe terenul lui Luton. Ultima victorie pe teren propriu a celor de la Luton în fața galezilor de la Cardiff a fost înregistrată în 26 decembrie 2002, când cele două formații evoluau în Liga a IV-a! 

Luton are trei victorii, șapte remize și trei înfrângeri în acest sezon în 13 meciuri de campionat jucate acasă.

Cardiff a câștigat 12 puncte din 39 disponibile în deplasare în acest sezon (3 victorii, 3 remize, 7 înfrângeri).

Sosit vara trecută de la Barnsley, atacantul Carlton Morris, 27 de ani, traversează cea mai bună perioadă a carierei sale. Morris a marcat 11 goluri, fiind goalgheterul lui Luton. 

Cu doar 21 de goluri marcate în acest sezon, Cardiff are cel mai slab atac din EFL Championship. 

Victoria lui Lutton Town fără gol primit are o cotă de 3.15 pe Betfair Exchange

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Luton Town vs Cardiff City
Pronostic:
Luton câștigă fără gol primit
Cota
3.15
Cota finala: 3.15
Profit: 6.45
Stake: 3
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro