Ponturi Pariuri Fotbal Mainz vs Bayern Munchen

BETFAIR EXCHANGE

1 februarie 2023. Început de lună, moment perfect pentru ceva optimism pe biletele noastre de la pariuri. Începem cele 28 de zile din februarie cu o excursie în Germania, dar nu în Bundesliga, ci în DFB Pokal, adică, mai exact, în Cupa Germaniei.

Avem confruntarea dintre Mainz și Bayern Munchen și deja poate v-ați săturat de cât de multe bilete a aruncat Bayern la coș în ultima perioadă.

cota2.ro

3 remize consecutive în Bundesliga are campioana Germaniei, iar ca totul să fie și mai rău, toate au fost de sub 2,5 goluri (3 de 1-1), dar măcar poate au compensat cei care au mers în zona de GG-uri.

Așadar, 1-1 cu Leipzig, 1-1 cu Koln și 1-1 cu Eintracht Frankfurt - așa arată traseul lui Bayern în luna ianuarie. Noroc că s-a terminat luna :) Dacă mergeam mai departe și puneam și remiza, 4-4, cu Salzburg din perioada de pregătire, atunci vedeam că în 2023 Bayern n-a câștigat deloc. Dar cât să mai dureze seceta asta?

Nagelsmann trebuie să-și refacă schițele și să-și recalibreze strategia pentru ca Bayern să câștige din nou, iar meciul de cupă cu Mainz îmi dă senzația că e ocazia perfectă pentru o revenire, asta deși avem două probleme de statistică:

  • Bayern a pierdut de fiecare dată în ultimele două deplasări de la Mainz: 1-3 și 1-2;

Totuși, la ultima întâlnire directă, Bayern n-a avut milă de Mainz: un 6-2 clar la Munchen în final de octombrie 2022. De atunci n-a trecut multă vreme, iar lucrurile n-ar trebui să se fi schimbat prea tare, indiferent de greutatea momentului pentru bavarezi.

  • 8 din 8! Ultimele 8 meciuri directe au venit cu minimum 3 reușite. Doar 2 partide au avut doar 3 goluri, pentru că în restul de 6 jocuri am vorbit de 4, 5, 6, 7 sau chiar 8 reușite, cu multe GG-uri.

Mainz a câștigat în campionat cu Bochum, 5-2, în cel mai recent meci, dar s-a înclinat în fața Borussiei Dortmund, la ultimul duel tare de campionat, 1-2. De altfel, succesul la scor cu Bochum a fost primul în 2023 pentru Mainz, care mai bifaze o remiză cu Stuttgart, 1-1, în deplasare.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Mainz vs Bayern Munchen
Pronostic:
2 pauză / 2 final
Cota
2.24
Cota finala: 2.24
Profit: 12.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro