Ponturi Pariuri Tenis Fernanda Contreras Gomez vs Xiaodi You

Fortuna

În turul secund al turneului Challenger de la Cali, turneu desfășurat pe zgură, avem meciul dintre Xiaodi You și Fernanda Contreras Gomez. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Xiaodi You este o sportivă de 26 ani din China, momentan pe locul 297 WTA. Ea este o jucătoare modestă, care deși nu mai este tânără, nu a urcat niciodată în top 150 și nu a participat niciodată la vreun turneu important. Chinezoaica joacă în general în turnee de nivel inferior, ITF și Challenger, și de obicei pe hard, in zona asiatică.  Pe zgură joacă rar și are mai putin de 75 meciuri oficiale în întreaga carieră, cu un procentaj de victorii de sub 50% cu toate că adversarele au fost extrem de modeste. Aici a trecut de Perez Garcia.

Fernanda Contreras Gomez este o sportivă de 25 ani din Mexic clasată pe locul 183 WTA. Ea s-a remarcat în anul 2022 când a reușit să se califice pe tabloul principal la Roland Garros, Wimbledon și US Open, având evoluții extrem de apreciate. Deși preferă zgură, suprafața pe care joacă cel mai mult, Fernanda este bună și pe hard, fiind o jucătoare cu lovituri puternice. Are două trofee mici ITF pe hard în 2019, însă anul 2022 a fost cu siguranță cel mai bun din cariera sa, cu victorii în fața unor jucătoare mult mai bine cotate precum Ana Bogdan, Korpatsch ori Sofia Kenin. Aici este favorita numărul 8, iar în primul tur a trecut de Marine Partaud din Franța.

Fernanda Contreras Gomez este o sportivă care a crescut pe zgură, suprafață pe care se simte clar mai bine decât adversara sa. Ea a obținut 5 victorii la Roland Garros anul trecut, toate adversarele învinse fiind mai bune decat oponenta de azi. Deși are 26 ani și joacă la un nivel modest, You nu a câștigat niciodată în cariera sa mai mult de 2 partide consecutive pe zgură.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Fernanda Contreras Gomez vs Xiaodi You
Pronostic:
Victorie Fernanda Contreras Gomez 2-0
Cota
1.96
Cota finala: 1.96
Profit: 6.72
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro