Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Valencia

BETFAIR EXCHANGE

Real Madrid și Valencia se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, într-o restanță din runda cu numărul 17 din La Liga. Real riscă să piardă contactul cu liderul Barcelona. Madrilenii au 42 de puncte, 8 sub gruparea catalană, dar cu meciul de astăzi restant. Carlo Ancelotti a avut de gestionat un program extrem de complicat. A reușit calificarea în semifinalele Cupei Regelui, trecând în luna ianuarie de Villarreal și de Atletico. Managerul italian și-a recuperat aproape toți accidentați. Singuri absenți de marcă sunt în compartimentul defensiv, fundașii Ferlan Mendy și David Alaba. „Tripleta” Vinicius Junior - Benzema - Rodrygo este pregătită să șteargă imaginea lăsată în urmă cu 5 zile, în remiza „albă” cu Real Sociedad. 

Eșecul suferit în week-end-ul trecut pe terenul lui Valladolid i-a fost fatal lui Gennaro Gattuso. Valencia l-a demis, dar încă nu a găsit un înlocuitor. Pe bancă la disputa de pe Santiago Bernabeu va sta Voro, un om aflat în club din anul 2002, antrenor la echipa secundă și interimar de fiecare dată după schimbările de la prima echipă. „Liliecii” au un lot cu potențial, fotbaliști cu nume în ofensivă, precum Justin Kluivert, Samu Castillejo, Hugo Duro sau Edinson Cavani, dar poziția din clasament este modestă, doar locul 14, cu 20 de puncte. Valencia are o singură lungime deasupra zonei retrogradării. 

cota2.ro

Real și Valencia s-au mai înfruntat o dată în anul 2023, în semifinalele Supercupei Spaniei. A fost 1-1 la finalul timpului regulamentar, madrilenii câștigând după executarea loviturilor de departajare. Alte informații și statistici intersante: 

• Real Madrid a câștigat la handicap ultimele 4 meciuri jucate pe teren propriu contra Valenciei: 4-1, 2-0, 3-0 și 2-0

• Real Madrid a marcat cel puțin 2 goluri în ultimele 10 meciuri jucate pe Santiago Bernabeu împotriva celor de la Valencia

• 38 de goluri a înscris Real Madrid în primele 18 runde. Karim Benzema e golgeterul echipei, cu 9 reușite

• Valencia a înscris 25 de goluri. Cel mai bun marcator este Edinson Cavani, cu 5 reușite

• 16.61 ocazii de gol/meci și-a creat Real Madrid în acest sezon, cea mai ridicată medie din La Liga

• Valencia are o medie de 13.78 oportunități de gol/partidă

• 16 goluri a înscris Benzema în poarta Valenciei în carieră. Doar contra lui Bilbao are un bilanț mai bun. 

Pe Betfair Exchange, cota pentru Real Madrid câștigă și ambele formații marchează este @3.15.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Real Madrid vs Valencia
Pronostic:
1 & ambele marchează
Cota
3.15
Cota finala: 3.15
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro