Ponturi Pariuri Tenis Jasmine Paolini vs Erika Andreeva

Mozzart

Am început perfect și luna aceasta, iar astăzi continuăm ponturile de la turneul WTA de la Lyon, acolo unde în turul secund Jasmine Paolini o întâlnește pe Erika Andreeva. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

cota2.ro

Jasmine Paolini este o jucătoare de 26 ani din Italia, momentan pe locul 66 WTA. Ea este o jucătoare scundă care preferă zgura, acolo unde a reusit cele mai bune performanțe ale carierei. Paolini joacă mult pe greșeala adversarei, fiind bună pe schimburile lungi acolo unde este ajutată de deplasarea sa foarte bună în teren. În 2022 a progresat foarte mult si pe hard, are titlu ITF pe suprafață rapidă, la Les Franqueses del Valles și finală la WTA Cluj Napoca tot pe hard. Are câteva victorii de excepție pe suprafețe rapide precum cea cu Sabalenka de la Indian Wells ori cu Kostyuk la Cluj Napoca. În primul tur a învins-o pe Masarova, o jucătoare cu 26 cm mai înaltă, meci în care a servit foarte bine și și-a pierdut serviciul o singură dată.

Erika Andreeva este o jucătoare din Rusia de doar 18 ani, clasată pe locul 134 WTA. Ea a făcut de puțin timp trecerea la senioare însă se anunță un nume de luat in seamă în tenisul feminin în următorul deceniu. Andreeva a impresionat în turneele ITF acolo unde a câștigat 3 titluri și a mai jucat alte câteva finale. Ea preferă hardul și a intrat în atenția publicului anul trecut când a avut o prestație solidă la US Open unde a trecut 3 tururi de calificări și a fost foarte aproape să ia set Petrei Kvitova una dintre cele mai bune jucătoare pe hard din circuit. Aici vine din calificări unde le-a bătut pe Tomova și Parry, iar în turul 1 a profitat de abandonul Annei Blinkova.

Cele două s-au întâlnit anul trecut în semifinale la Franqueses del Valles, tot pe hard, iar Paolini s-a impus de o manieră categorică cedând doar 2 game-uri. Jucătoarea din Italia a arătat foarte bine ieri, foarte determinată și o văd favorită și acum. Andreeva este o jucătoare bună, însă este încă destul de fragedă iar lipsa de experiență se vede în momentele importante ale meciurilor. Merg pe victoria jucătoarei din Italia care în ultimul timp se simte foarte bine hard indoor.

Am jucat acest pariu la MOZZARTBET, casă de pariuri care oferă un pachet de bonusuri de până la 1750 de Lei la înregistrare!

Încasează BONUSURILE!
Jasmine Paolini vs Erika Andreeva
Pronostic:
Jasmine Paolini -1.5 game-uri
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 6.30
Stake: 9
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro