Ponturi Pariuri Tenis Danka Kovinic vs Alycia Parks

BETANO

Am ales un pronostic special pentru meciul din sferturile de finală ale turneului hard indoor de la Lyon, acolo unde se întâlnesc Danka Kovinic și Alycia Parks. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

cota2.ro


Danka Kovinic este o sportivă din Muntenegru de 28 ani, momentan pe locul 60 WTA. Ea este o zguristă tipică, suprafață pe care joacă aproape în exclusivitate si pe care a înregistrat cele mai bune performanțe ale carierei. Kovinic este o jucătoare care a impresionat în turneele mici de nivel ITF și Challenger, având însă rezultate modeste în tenisul cu adevărat important. A început anul bine cu semifinale la Auckland, iar aici a trecut de Golubic și Bondar.

Alycia Parks își continuă forma extrem de bună și a ajuns la 12 victorii consecutive în sală, perioadă în care a cucerit trofeele de la Andorra Challenger și Angers. Fără discuții, ea se află în cea mai bună perioadă a carierei sale și pare că a făcut decisiv pasul către elita circuitului feminin. La 1.85 m înălțime, Parks este una dintre cele mai înalte jucătoare de pe tabloul feminin și își exploatează la maxim acest atu prin serviciul său puternic, având mai mereu mulți ași, însă și multe duble greșeli.

Alycya Parks este o jucătoare care pune preț mare pe serviciu, iar hard indoor aceasta este principala sa armă. În primele 2 tururi aici a trimis 19 ași și a comis 13 duble greșeli, extrem de mult pentru circuitul feminin. De asemenea, ea are recent 10 ași cu Vondrousova, 14 cu Ponchet, 15 cu Bozovic sau 19 cu Shuai Zhang. Suprafața rapidă dă șanse puține jucătoarei aflate la retur și cred că ambele jucătoare vor încerca să exploateze acest aspect. Merg cu încredere ridicată pe acest pariu.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Danka Kovinic vs Alycia Parks
Pronostic:
Alycia Parks - peste 8.5 ași
Cota
1.72
Cota finala: 1.72
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro