Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs Toulouse

BETFAIR EXCHANGE

PSG - Toulouse este unul dintre meciurile care pot aduce profit frumos la pariuri în frumoasa zi de sâmbătă. PSG este liderul la zi din Ligue 1, asta chiar dacă forma campioanei Franței nu este chiar una de speriat.

Totuși, cum Marseille și Lens nu pot fi considerate competitoare serioase, PSG se îndreaptă ușor, ușor spre un nou titlu.

cota2.ro

Dar meciul cu Toulouse este unul extrem de interesant, iar absențele sonore de la PSG au ridicat neașteptat de mult cotele pentru un succes al gazdelor. Astfel, vedem valori în jur de 1,35 - 1,37 pentru 1 solist, pariu care ar putea fi jucat lejer în scheme de bază, iar faptul că Mbappe, Neymar, Ramos sau Kimpembe lipsesc nu ar trebui să fie ceva îngrijorător. Leo Messi va fi titular, iar băieții de linia a doua, în genul lui Soler, Vitinha, Ruiz, ori chiar tânărul Ekitike pot profita de minutele pe care le vor primi.

Toulouse e neînvinsă în ultimele 5 etape, dar asta n-ar trebui să fie ceva de speriat la sosirea la Paris. Oaspeții de azi abia ce anulează, în prezent, startul catastrofal de sezon, iar zona de golaveraj ne anunță că Toulouse e o echipă care va încasa suficient în meciul de azi, dar care își va juca și cartea ei pe contraatac:

  • 36 de goluri a încasat Toulouse în 21 de meciuri, înspre o zonă de aproape două goluri primite pe meci. 35 de goluri au marcat cei de la Toulouse în prima parte de campionat;
  • PSG are cel mai bun atac de campionat și nu e de mirare: 52 de goluri marcate și doar 16 primite (a doua cea mai bună defensivă, după Lens);

În tur, PSG a câștigat la scor de neprezentare: 3-0. Neymar a deschis balul în minutul 37, în timp ce Mbappe a punctat și el în minutul 50, ambele reușite din pasa lui Messi, pentru ca închiderea s-o facă Bernat, în minutul 90.

PSG va dori să-și ia revanșa în fața publicului pretențios de la Paris, asta după ce ultimul meci pe Parc des Princes a fost modest: 1-1 cu Reims.

  • 20 de goluri a încasat Toulouse în cele 10 meciuri jucate în deplasare în acest sezon (2 goluri pe meci / medie);
  • 24 de goluri a marcat PSG în 10 meciuri jucate acasă, perioadă în care n-a pierdut niciodată (2,4 goluri medie pe meci).

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
PSG vs Toulouse
Pronostic:
1 pauză / 1 final
Cota
2.00
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro