Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.43

Superbet

Faza grupelor Women's EHF Champions League se apropie de final. Au mai rămas de disputat două runde, două etape în care echipele își fac calcule, o parte pentru a prinde unul dintre primele două locuri - ce duc direct în sferturile de finală, altele pentru a-și păstra locul ce le asigură prezența în „optimi”.

În Grupa A, CSM București, vicecampioana României, nu mai poate pierde biletele pentru sfeturile de finală, fază premergătoare Final Four-ului de la Budapesta. CSM București va juca în această etapă pe teren propriu cu Brest. Meciul e programat duminică, de la ora 17:00, la Sala Polivalentă. 

cota2.ro

O victorie a vicecampioanei României are în Superbet o cotă de 1.20.

Rapid București, campioana României, are o misiune mult mai dificilă în Grupa B. Gruparea giuleșteană e sigură de locul în „optimi”, nu și de cel în „sferturi”. Rapid joacă astăzi în deplasare cu Metz. Meciul e de la ora 19:00. Cu un succes, Rapid ar egala Metz în fruntea clasamentului, iar șansele de calificare direct în sferturile de finală ale Ligii Campionilor ar crește considerabil înaintea ultimei runde.

În deplasările cu principalele contracandidate la primele două locuri în Grupa B, Győri Audi ETO KC și Team Esbjerg, Rapid a pierdut de fiecare dată. În aceste condiții, confruntarea de la Metz se anunță infernală.

O victorie a lui Metz are în Superbet o cotă de 1.35.


La meciul FTC-Rail Cargo Hungaria - SG BBM Bietigheim din Grupa A, o victorie a gazdelor are o cotă de 1.5.


Spor la treabă!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CSM București vs Brest
Pronostic:
victorie CSM București
Cota
1.20
Metz vs Rapid
Pronostic:
victorie Metz
Cota
1.35
FTC-Rail Cargo Hungaria vs SG BBM Bietigheim
Pronostic:
victorie FTC-Rail Cargo Hungaria
Cota
1.50
Cota finala: 2.43
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro