Ponturi Pariuri Tenis Nicolas Jarry vs Alexander Bublik

Superbet

Pentru astăzi vă propun un meci din Cupa Davis, acolo unde se întâlnesc în confruntarea Chile Vs Kazakhstan, Nicolas Jarry și Alexander Bublik. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

Nicolas Jarry este un sportiv de 27 ani din Chile, momentan pe locul 126 ATP. El a fost și mai sus în clasament, până pe locul 38, însă a fost implicat intr-u mare scandal în anul 2000 fiind suspendat 1 an pentru dopaj. Jarry este un jucător bun, câștigător a unui titlu ATP la Bastad și a numai puțin de 5 turnee Challenger. Desi preferă zgura, el este bun și pe hard, având un serviciu foarte puternic care oferă puține șanse de break adversarilor. Vine aici după ce a înregistrat 4 victorii la Australian Open, trecând de calificări iar apoi fiind eliminat în turul secund de Ben Shelton, după un meci cu 2 tie-breakuri.

Alexander Bublik este un jucător din Kazakhstan de 25 ani, aflat pe locul 36 ATP. 2022 a fost un an bun pentru el, cu 3 finale jucate, două pierdute la Newport și Metz, după ce a câștigat primul titlu major din carieră, învingându-l în finală, pe hard, la Montpellier, pe Zverev. Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care place însă publicului. Suprafețele rapide îi convin de minune, fiind bun atât pe iarbă cât mai ales pe hard, însă în ultimul timp are rezultate bune chiar și pe zgură. Forma sa este slabă și vine aici după 6 înfrângeri consecutive, fiind eliminat în primul tur la Australian Open de Davidovich Fokina la capătul unui meci maraton.  

Se întâlnesc doi jucători care își pierd greu serviciul fiind implicați de obicei în meciuri foarte lungi. În 6 din ultimele 7 partide disputate de Jarry am avut cel puțin un tie-break, în timp ce la Bublik meciurile lungi sunt ceva obisnuit. Chiar și în singurul meci direct dintre cei doi am avut un tie-break. Merg cu încredere pe over. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Nicolas Jarry vs Alexander Bublik
Pronostic:
Peste 22.5 game-uri
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro