Ponturi Pariuri Tenis Caroline Garcia vs Alycia Parks

BETANO

Pentru astăzi vă propun un pronostic special de la finala turneului hard indoor de la Lyon între Caroline Garcia și Alycia Parks. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

Caroline Garcia și-a respectat statutul de principala favorită și a ajuns în prima finală a anului chiar în fața propriilor suporteri. Ea este o jucătoare de 29 ani, momentan pe locul 5 WTA și este una dintre cele mai bune jucătoare din tenisul feminin în ultimul an. Caroline are o ascensiune impresionanta, urcând peste 65 poziții după ce a început anul 2022 în afara top 70 si a ajuns pe locul 5 WTA. Garcia are în ultimele luni titlu la Bad Homburg, titlu la Varșovia, titlu la Cincinatti, semifinale la US Open și titlu la dublu la Roland Garros și a câștigat la finalul anului Turneul Campionilor. La Australian Open a pierdut surprinzător în optimi cu Linette, însă rămâne o jucătoare de top, una dintre favorite și anul acesta chiar la un titlu de grand slam . Aici a trecut de Martincova, Van Uytvanck, Paolini si Osorio Serano. A avut ceva dificultăți în primul set din turul secund contra belgiencei, însă în cea mai mare parte a meciurilor a fost dominantă și nu a dat multe șanse adversarelor. 

cota2.ro

Alycia Parks este o jucătoare din SUA de 22 ani, momentan pe locul 79 WTA. Ea și continuă forma extrem de bună și a ajuns la 14 victorii consecutive în sală, perioadă în care a cucerit trofeele Challenger de la Andorra și Angers. Fără discuții, ea se află în cea mai bună perioadă a carierei sale și pare că a făcut decisiv pasul către elita circuitului feminin. La 1.85 m înălțime, Parks este una dintre cele mai înalte jucătoare de pe tabloul feminin și își exploatează la maxim acest atu prin serviciul său puternic, având mai mereu mulți ași, însă și foarte duble greșeli. În primele tururi aici a înregistrat 8 duble greșeli cu Grabher, 5 cu Martic, 5 cu Kovinic și 7 cu Zanevska, chiar dacă meciurile din sferturi și semifinale au avut doar 2 seturi. 

Alycya Parks joacă cel mai important meci al carierei și mă astept ca acest lucru să îi ofere o anumită presiune. Garcia este cel puțin o clasă la retur peste toate celelalte adversare întâlnite, astfel că jucătoarea din SUA trebuie să riște serviciul chiar mai mult decât până acum pentru a avea vreo șansă. Cele două s-au întâlnit în 2021 la Cincinatti, meci în care Parks a înregistrat 12 duble greșeli. În lumina acestor aspecte linia de 6.5 duble greșeli Parks pare mult prea jos și are șanse mari de reușită.  


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Caroline Garcia vs Alycia Parks
Pronostic:
Alycia Parks - peste 6.5 duble greșeli
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro