Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.04

Superbet

Ziua de duminică vine cu două derby-uri în două campionate diferite. În SuperLigă avem confruntarea dintre CFR Cluj și FCSB, în timp ce în Serie A se joacă super-duelul dintre Inter și AC Milan.

În limbaj de lemn, dacă avem derby-uri atunci ”avem meciuri de 1,X,2, unde se poate întâmpla orice”, iar pentru că aici fiecare are preferințele și ”simțurile” sale o să vă lăsăm să vă alegeți favoritele, în timp ce noi vom propune un bilet cu două pariuri speciale.

cota2.ro

CFR CLUJ - FCSB (21:00) - CFR Cluj a revenit pe prima poziție în clasament, așa cum ne-am tot obișnuit în ultimii ani, cu 50 de puncte, la două lungimi distanță de Farul și la 5 de Rapid. Dincolo, FCSB e pe locul 4, cu 41 de puncte, și vine în Gruia după ce a pierdut dramatic meciul cu Farul, scor 2-3, cu două goluri încasate în 90+5 și 90+6.

În tur, CFR Cluj a câștigat cu 1-0, unicul gol al meciului fiind marcat în repriza secundă de Janga. Și ca să facem legătura cu pariul nostru special, apropo de acest ultim meci direct, să ne uităm puțin pe statistică: 17 faulturi a făcut FCSB / 17 faulturi a făcut CFR Cluj.

  • în ultimul meci direct disputat la Cluj, FCSB a câștigat cu 1-0. Aruncăm din nou un ochi pe zona de disciplină și vedem: 16 faulturi CFR Cluj / 22 de faulturi FCSB.
  • 23 de faulturi a făcut FCSB în ultimul meci de campionat, cu Farul;
  • 13 faulturi a făcut FCSB în ultima deplasare, de la Sibiu.

INTER - AC MILAN (21:45) - Avem Derby della Madonnina în Serie, cu Inter din postura de gazdă în duelul cu AC Milan de pe Meazza, dar și cu forme și momente total diferite pentru cele două grupări din Milano.

Inter se află pe locul 2, cu 40 de puncte, în timp ce AC Milan e pe locul 5, cu 38 de puncte. Diferența este mică, într-adevăr, dar campioana en-titre e de nerecunoscut în prezent. Milan are 4 etape la rând fără succes, iar ultimele două meciuri din Serie A au reprezentat înfrângeri.

Cum Napoli pare că și-a adjudecat deja trofeul de campioana, cu 53 de puncte acumulate în 20 de etape, restul combatantelor cu pretenții se vor lupta pentru cele 3 locuri libere rămase pentru Liga Campionilor.

  • Ultimul duel direct a avut loc în Supercupa Italiei, cu Inter câștigând cu 3-0 (24 de faulturi a făcut Inter în acest meci);
  • Ultimul duel direct din campionat a fost câștigat însă de AC Milan, 3-2 (12 faulturi a făcut Inter);
  • Ultimul duel direct cu Inter gazdă în campionat a fost tot cu victorie pentru Milan, 1-2, dar cu diferență la statistica pe care o urmărim noi acum: 20 de faulturi Inter.
  • 13 faulturi a făcut Inter la ultimul meci de pe teren propriu, 0-1 cu Empoli.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CFR Cluj vs FCSB
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi FCSB
Cota
1.74
Inter vs AC Milan
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Inter
Cota
1.75
Cota finala: 3.04
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro