Ponturi Pariuri Tenis Danielle Rose Collins vs Jelena Ostapenko

Fortuna

În primul tur al turneului WTA de la Abu Dhabi, avem un meci tare între Danielle Rose Collins și Jelena Ostapenko. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

Danielle Rose Collins este o jucătoare de 29 ani din SUA aflată pe locul 40 WTA. Ea provine din campionatul universitar de tenis american, iar cariera sa cunoaște o puternică traiectorie ascendentă începând cu anul 2021, când Collins a început să joace din ce în ce mai bine. Are în 2021 titluri la San Jose și Palermo, iar în 2022 a atins cea mai importantă performanță din carieră, finala la Australian Open, rezultat care a adus-o în premieră între primele 10 jucătoare din lume. Nu a stat însă mult acolo, o accidentare la gât făcand-o să rateze multe turnee din a 2-a jumătate a anului. Are totuși optimi la US Open și semifinale la San Diego, iar în debutul sezonului a jucat relativ bine, fiind învinsă greu de Rybakina atât la Australian cât și la Adelaide. 

cota2.ro

Jelena Ostapenko este o letonă de 25 ani clasată pe locul 12 WTA.Ea a intrat în atenția publicului în 2017 când reușea să câștige titlul de la Roland Garros după o finală memorabilă împotriva Simonei Halep. De atunci au mai urmat alte 3 titluri Premier însă chiar și așa pare foarte putin pentru potențialul extraordinar al Jelenei. Principala sa problemă este inconstanţa, fiind capabilă de meciuri incredibile, dar și de partide foarte slabe. În 2022 a câștigat titlul la Dubai unde le-a bătut pe Halep și Swiatek și a ajuns în finală la Eastbourne și Seoul, însă are si multe momente foarte slabe. A început anul cu eliminări premature la Adelaide 1 și 2, însă la Australian Open a jucat foarte bine ajungând până în sfaturile de finală. 

Ostapenko a surprins plăcut la Australian Open, în special prin eliminarea lui Coco Gauff, însă a părut în multe momente imobilă și la un nivel destul de scăzut din punct de vedere fizic. Este binecunoscut însă faptul că letona se mobilizează mult mai bine în turneele importante, în rest fiind destul de "comodă" în evoluții.  Danielle Rose Collins este o sportivă bună, însă a avut ghinionul de a juca destul de devreme la AO contra Rybakinei și asta i-a împiedicat accesul în fazele finale. Merg pe victorie Collins pe care o văd o sportivă mai serioasă și mai motivată. 

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Danielle Rose Collins vs Jelena Ostapenko
Pronostic:
Danielle Rose Collins -2.5 game-uri
Cota
1.99
Cota finala: 1.99
Profit: -9.00
Stake: 9
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro