Ponturi Pariuri Fotbal Farul vs CSU Craiova

Superbet

După ce am anticipat corect cele 14 faulturi pe care FCSB le va face în meciul cu CFR Cluj, azi ne întoarcem în SuperLigă pentru un nou pariu special.

Confruntarea dintre Farul Constanța și CSU Craiova se anunță mai mult decât interesantă, asta pentru că rezultatul de la Cluj oferă perspective interesante pentru ambele formații implicate azi.

cota2.ro

Dacă va câștiga pe teren propriu, Farul Constanța va reveni pe prima poziție în clasament, asta după ce pierduse recent șefia! De cealaltă parte, dacă trupa lui Eugen Neagoe se va impune, atunci oltenii vor ajunge la borna de 44 de puncte, ceea ce înseamnă că primele 5 echipe din clasament sunt despărțite de doar 6 puncte. Se prevede, astfel, unul dintre cele mai încinse și echilibrate playoff-uri, de la inaugurarea noului sistem competițional, cu playoff și playout.

Farul lui Gică Hagi a început să lumineze din nou, după ce fusese stins, în prealabil, de CFR Cluj: 0-3 la Ovidiu. ”Marinarii” și-au recăătat suflul și strălucirea după succesul dramatic cu FCSB, venit în urma a două goluri înscrise în prelungiri, iar acum au șansa să revină în fruntea ierarhiei.

CSU Craiova a început cu stângul în era Neagoe, dar oltenii s-au redresat și ei după eșecul de la Botoșani: victorie, acasă, cu Hermannstadt, 2-0, și acum o șansă bună de a intra chiar în lupta pentru titlu, după ce FCSB a stopat elanul CFR-ului.

  • 45 de goluri a marcat Farul, cel mai bun atac din campionat, dar constănțenii vor fi fără Denis Alibec la această partidă;
  • 29 de goluri a înscris CSU Craiova, cel mai slab atac dintre primele șase clasate în SuperLigă;
  • 11 faulturi a făcut Farul la ultimul meci cu CSU Craiova (înfrângere 3-4 în deplasare);
  • 13 faulturi a făcut Farul la ultimul joc de campionat: victorie cu FCSB, 3-2;
  • 14 faulturi au făcut jucătorii lui Hagi la ultimul meci jucat pe teren propriu în campionat: eșec cu CFR Cluj, 0-3;
  • De 16 ori au fost faultați jucătorii lui CSU la ultimul joc de campionat: victorie cu Hermannstadt acasă, 2-0;
  • Farul Constanța și FCSB sunt echipele care faultează cel mai des în momentul în care vor imediat să recupereze balonul, lucru provocat de strategia ambelor echipe de a face pressing avansat după ce au pierdut mingea.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Farul vs CSU Craiova
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi Farul
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro