Ponturi Pariuri Tenis Rebeka Masarova vs Ekaterina Alexandrova

BETANO

Trecem peste perioada mai dificilă cu o partidă din primul tur al turneului de la Linz intre Rebeka Masarova și Ekaterina Alexandrova. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

Rebeka Masarova este o jucătoare din Spania de 23 ani, momentan pe locul 99 WTA.

Ea a intrat în premieră anul acesta in top 100 WTA grație parcursului extraordinar de la Auckland, când venită din calificări a ajuns până în finală, unde a pierdut la Coco Gauff. Din păcate pentru ea, oboseala s-a văzut și nu s reușit să se califice pe tabloul principal la Australian Open, fiind eliminată surprinzător în calificări de Stefanini. Masarova este bună pe hard, servește puternic si isi pierde greu serviciul, iar de curând a învins în minim de seturi jucătoare mult bune pe hard precum Muchova ori Blinkova. Vine aici din calificări unde le-a învins pe Garcia Perez și Clara Tauson.

Ekaterina Alexandrova este o sportivă de 28 ani din Rusia, aflată pe locul 17 WTA. Ea joacă foarte bine pe suprafețele rapide, acolo unde are și cele mai bune rezultate din carieră, loviturile sale puternice oferindu-i un mare avantaj pe hard și iarbă. Rusoaica vine după un 2022 foarte bun, în care a câștigat 2 trofee, la Hertsogenbosch și Seoul si a ajuns în semifinale la Madrid, Charleston și Ostrava, obținând victorii cu toate jucătoarele de top din circuit. Alexandrova este o jucătoare masivă care pune preț mare pe serviciu. De regulă ea trimite mulți ași, însă și foarte multe duble greșeli. De la începutul anului are 5 ași și 17 duble greșeli contra Vondrusouvei, 6 ași și 7 duble cu Fourlis, 5 ași și 6 duble cu Bonaventure, 4 ași și 4 duble cu Townsend, respectiv 5 ași și 2 duble cu Linette.

Ekaterina Alexandrova mi se pare cea mai "all in" jucătoare la serviciu din circuitul feminin, o jucătoare la care nu există mare diferență între primul și al doilea serviciu. Din ultimele 10 partide disputate, în 9 dintre ele Alexandrova a dat cel putin 2 ași în primul set, chiar dacă a jucat cu sportive de top precum Swiatek, Azarenka ori Vondrousova și indiferent daca a câștigat sau a pierdut. Masarova este una dintre cele mai înalte jucătoare din circuit la 1.86 m, de aceea bookmakerii au fixat linia atât de jos, însă este destul de imobilă. Merg cu incredere pe acest pariu.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rebeka Masarova vs Ekaterina Alexandrova
Pronostic:
Ekaterina Alexandrova- peste 1.5 ași în primul set
Cota
1.78
Cota finala: 1.78
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro