Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.14

Superbet

The English Football League Two, al patrulea eșalon fotbalistic al Angliei, programează astăzi două partide. Este vorba despre confruntările Crewe Alexandra - Leyton Orient și Doncaster Rovers - Tranmere Rovers, meciuri-restanță din etapele a 28-a, respectiv a 21-a.

Pe „Gresty Road” din Crewe, Cheshire, se confruntă Crewe Alexandra și Leyton Orient. Gazdele, locul 18 (din 24) în ierarhia League Two, nu traversează o perioadă tocmai fastă. Crewe Alexandra vine după trei remize și o înfrângere, ultimul succes fiind înregistrat pe 1 ianuarie, când a învins, pe teren propriu, scor 1-0, pe Tranmere Rovers. A fost singura victorie din ultimele opt etape pentru „The Railwaymen”. 

cota2.ro

Leyton Orient este lider în League Two, cu 60 de puncte, cu patru mai mult decât principala sa urmăritoare, Stevenage, dar și cu două meciuri în plus disputate. Prin victoria, 1-0 pe teren propriu cu AFC Wimbledon din week-end, Leyton Orient a pus capăt unei serii de trei partide în care nu a contabilizat decât un punct și nu a marcat nici măcar un gol. Cu cele 37 de goluri marcate în 29 de partide, Leyton are cel mai slab atac dintre primele șapte clasate în League Two. În schimb, cu doar 17 goluri primite, trupa pregătită de Richie Wellens (fost jucător, printre altele, la Blackpool și Leicester City) are cea mai bună defensivă din ligă.

Cele două formații nu s-au mai întâlnit în campionat din sezonul 2019-2020, atunci când Crewe Alexandra s-a impus în ambele confruntări, 2-1 în deplasare și 2-0 acasă. În acest sezon Crewe Alexandra și Leyton Orient s-au întâlnit în Cupa Angliei. Meciul jucat pe „Gresty Road” din Crewe în 5 noiembrie s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0, printr-un gol marcat de Bassala Sambou în minutul 90.

- Victoria oaspeților de la Leyton Orient are o cota „2” pe Superbet, o cotă bună! Așa că o bifăm!

În cel de-al doilea meci al zilei, pe „Keepmoat Stadium” din Doncaster, față în față se vor afla Doncaster Rovers și Tranmere Rovers. 

Cele două sunt vecine de clasament, locul 15 - Doncaster, respectiv locul 14 - Tranmere, și sunt despărțite de doar un punct. 

Doncaster Rovers vine după o serie de trei înfrângeri consecutive, în care a încasat 6 goluri și a marcat doar unul. Ultimul succes a fost înregistrat pe 1 ianuarie, 2-1, pe teren propriu, cu fruntașa Carlisle United (locul 3 în acest moment). 

Înfrîngerea din etapa precedentă, 0-1 pe teren propriu cu Hartlepool United, a pus capăt unei serii incredibile a celor de la Doncaster pe teren propriu: 16 victorii din tot atâtea partide în toate competițiile! 

Tranmere Rovers vine la Doncaster după eșecul din deplasare cu Stockport County, 2-3. Oaspeții au un singur succes în ultimele cinci confruntări din League Two, în urmă cu două etape, 1-0 pe teren propriu cu liderul Leyton Orient. 

Doncaster e neînvinsă în ultimele patru meciuri împotriva celor de la Tranmere Rovers jucate pe „Keepmoat Stadium”: două victorii (una în League One, una în Cupa Ligii) și două remize (ambele în League One), golaveraj 4-0.

În partida tur, jucată de Boxing Day, Tranmere Rovers s-a impus cu 3-0. 

- Dacă nu ar fi fost înfrângerea celor de la Doncaster cu Hartlepool United din runda precedentă, aș fi mers fără să clipesc pe un „1” solist! În actualele condiții merge și un „1X”, așadar șansă dublă pentru Doncaster, cotă „1.57” pe Superbet!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Crewe Alexandra vs Leyton Orient
Pronostic:
2
Cota
2.00
Doncaster Rovers vs Tranmere Rovers
Pronostic:
1X
Cota
1.57
Cota finala: 3.14
Profit: 4.28
Stake: 2
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro