Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Leeds United

BETFAIR SPORTSBOOK

Manchester United și Leeds United se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, într-o restanță din runda cu numărul 8 din Premier League. Erik Ten Hag și-a impus principiile la Manchester United, a scăpat de jucătorii care îi știrbeau autoritatea, în frunte cu Ronaldo, iar rezultatele sunt extroardinare. „Diavolii roșii” au urcat până pe locul 3 în Premier League. Au 42 de puncte, 8 sub liderul Arsenal, iar mirajul titlului a redevenit viu în rândul susținătorilor. Lista indisponibilor nu e de neglijat, cea mai importantă absență fiind cea a lui Casemiro, suspendat după momentul de furie de runda trecută. Lotul, unul cotat la 756 milioane de euro, oferă suficiente soluții. Cel mai periculos om este de departe Marcus Rashford. Vârful englez a marcat 11 goluri în cele 13 meciuri jucate de la finalul Campionatul Mondial din Qatar. 

Leeds United este în degringoladă. Eșecul suferit runda trecută pe terenul nou-promovatei Nottingham a dus la demiterea antrenorului Jesse Marsch. Conducerea a demarcat negocierile cu mai mulți posibili înlocuitori, dar încă nu a bătut palma cu nimeni. În aceste condiții, pe „Old Trafford” Leeds va fi condusă de un interimar neexperimentat, Swan Sharp, în vârstă de doar 30 de ani. Situația din clasament e teribilă, 18 puncte strânse în 20 de runde. E prima deasupra liniei, la egalitate cu Everton, echipă aflată pe loc de Championship.

cota2.ro

Manchester United a câștigat ambele meciuri directe disputate contra lui Leeds sezonul trecut, 4-2 și 5-1. Alte informații și statistici interesante:

• 11 goluri a marcat Manchester United în ultimele două meciuri jucate pe teren propriu contra lui Leeds

• 13 victorii consecutive are Manchester United pe „Old Trafford”, în toate competițiile

• 10 goluri a marcat Marcus Rashford în acest campionat, locul 5 în clasamentul golgeterilor

• Rodrigo, golgeterul lui Leeds, are tot 10 goluri. Atacantul spaniol NU poate evolua astăzi din cauza unei accidentări la genunchi

• o singură victorie are Leeds pe teren străin în acest campionat

• 5-4 pentru Manchester United a fost raportul cornerelor în ultimul meci direct disputat pe „Old Trafford”

• 5.2 cornere a a obținut Manchester United în meciurile jucate pe teren propriu în actuala stagiune. Leeds are o medie de 4.8 lovituri de la colț în deplasare. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru Manchester United câștigă și Manchester United va avea cele mai multe cornere este @2.26

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Manchester United vs Leeds United
Pronostic:
Man. United câștigă & va avea cele mai multe cornere
Cota
2.26
Cota finala: 2.26
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro