Ponturi Pariuri Tenis Alicya Parks vs Anhelina Kalinina

GetsBet

Pentru astăzi vă propun un pronostic de la turneul WTA hard indoor de la Linz, acolo unde în primul tur avem meciul dintre Alycia Parks și Anhelina Kalinina. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus.

Alycia Parks a încununat evolutiile foarte bune din ultima perioadă si a câștigat săptămâna trecuta primul titlu WTA al carierei la Lyon,  trecând de marea favorită Caroline Garcia în finală. Ea a ajuns la 15 victorii consecutive în sală, perioadă în care a cucerit totodată trofeele de la Andorra Challenger și Angers. Fără discuții, ea se află în cea mai bună perioadă a carierei sale și pare că a făcut decisiv pasul către elita circuitului feminin. La 1.85 m înălțime, Parks este una dintre cele mai înalte jucătoare de pe tabloul feminin și își exploatează la maxim acest atu prin serviciul său puternic, având mai mereu mulți ași, însă și foarte multe duble greșeli.

cota2.ro

Anhelina Kalinina este o jucătoare din Ucraina de 26 ani, momentan pe locul 31 WTA. Ea este o jucătoare care s-a făcut cunoscută în ultimii ani, fiind o prezență constantă chiar în fazele superioare ale turneelor WTA. În 2022 are sferturi la Madrid, Eastbourne și Charleston si victorii cu jucătoare de top precum Sakkari, Pera, Martic, Rybakina ori Keys. Este bună pe hard și deși nu trimite mulți ași, servește extrem de bine plasat, având o rată mare de conversie la primul serviciu. Pe finalul anului trecut a avut rezultate foarte bune hard indoor, a câștigat titlul de la Limoges Challenger și a ajuns în semifinale la Shrewsbury și Angers. La Australian Open a eliminat-o pe Kvitova, dar a pierdut în turul 3 în fața Barbarei Krejcikova.

Doar 2 zile de pauză a avut Parks după victoria de la Lyon și cred că acest lucru va face diferența în această partidă. Ea a jucat extrem de mult în ultima perioadă și cred că are nevoie de o pauză pentru a se reface atât fizic cât și psihic. Kalinina este o sportivă de top și traversează la rândul ei o perioadă foarte bună, având 18 victorii în ultimele 23 partide disputate începând cu luna noiembrie. Merg pe victorie Kalinina.

Am jucat acest pariu la GETSBET! Înregistrează-te și primești un pariu GRATUIT & FĂRĂ DEPUNERE!

Încaseză BONUSUL!
Alicya Parks vs Anhelina Kalinina
Pronostic:
Victorie Anhelina Kalinina
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 7.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro