Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Leeds

Superbet

Manchester United și Leeds se întâlnesc azi, de la 22:00, într-o partidă care contează pentru economia rundei a 8-a din Premier League. Desigur, vorbim despre o restanță, asta în condițiile în care s-au scurs deja 20-21 de runde din stagiunea actuală.

Confruntarea de pe Teatrul Viselor le prinde în momente diferite pe cele două echipe, ceea ce veți și vedea din modul în care am ”virat” pariul cu un prim-plan pe formația gazdă.

cota2.ro

Manchester United se află pe locul 3, cu 42 de puncte, și a primit cu mare bucurie ultimele două remize ale lui Newcastle, formație aflată pe locul 4, cu 40 de puncte. ”Diavolii” vor să prindă locurile de Liga Campionilor, în încercarea de a reface o echipă care să nu mai aibă emoții cu TOP 4 și să înceapă să pună presiune și pe lupta la titlu.

La Leeds e agitație mare! Echipa a uitat să mai câștige, s-a prăbușit până pe locul 17, primul deasupra retrogradării, la egalitate cu Everton (18 puncte), echipă aflată pe primul loc ”roșu”, iar acum s-a luat decizia schimbării antrenorului. Americanul Jesse March a fost demis, iar în fața lui United formația vizitatoare va avea un antrenor interimar, până la investirea unui nou manager.

  • În deplasare, Leeds e aproape o ”catastrofă”: o singură victorie în 10 ”ieșiri” și doar 5 puncte strânse, ajutată și de două remize. În rest, 7 înfrângeri și 20 de goluri primite (medie de 2 goluri primite pe deplasare);
  • Pe Old Trafford, Manchester United face visele urâte pentru vizitatori. 8 victorii - 1 egal - 1 înfrângere - așa arată bilanțul după 10 meciuri, cu 19 goluri marcate și doar 6 primite de United în fața propriilor fani.
  • 5 din ultimele 6 confruntări directe au produs minimum 3 reușite;
  • 11 goluri a înscris United în ultimele 2 meciuri jucate pe Old Trafford cu Leeds.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Manchester United vs Leeds
Pronostic:
Bruno Fernandes peste 0,5 șuturi pe poartă & Man. United peste 1,5 goluri & Man. United peste 4,5 cornere
Cota
3.10
Cota finala: 3.10
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro