Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.51

Superbet

KNVB Cup, Cupa Olandei, programează astăzi două partide, ultimele din faza optimilor de finală. Este vorba despre confruntările Twente Enschede - Ajax Amsterdam (19:45) și ADO Den Haag - Go Ahead Eagles (22:00).

Sunt deja calificate în sferturile de finală ale Cupei Olandei formațiile Feyenoord, SC Heerenveen, PSV Eindhoven și FC Utrecht (Eredivisie - prima ligă), De Graafschap (Eerste Divisie - liga secundă), Spakenburg (Tweede Divisie - al treilea eșalon. 

cota2.ro


Pe „De Grolsch Veste” din Enschede se întâlnesc, în cel mai echilibrat meci din optimile de finală ale KNVB Cup, Twente și Ajax Amsterdam. Meciul va fi arbitrat de deja celebrul Danny Makkelie.

Ajax este recordmena competiției cu 20 de trofee cucerite (primul în 1917, ultimul în 2021) și cu alte 7 finale disputate (ultima anul trecut, 1-2 cu PSV Eindhoven). Gazdele de la Twente au și ele trei Cupe ale Olandei (1977, 2001, 2011) și patru finale pierdute (ultima în 2009, 2-2 și 4-5 la lovituri de departajare cu Heerenveen).


Locul trei în Eredivisie, cu 40 de puncte, la trei lungimi de liderul Feyenoord, Ajax este neînvinsă din 6 noiembrie, 1-2 acasă în campionat cu PSV. După acea partidă, lăncierii au bifat șase remize, dar și-au revenit în ultimele două runde, când au contabilizat două victorii, 4-1 cu Excelsior și 5-0 cu SC Cambuur, ambele în deplasare. Cele două succese au venit după schimbarea antrenorului Alfred Schreuder cu John Heitinga, fostul mare jucător al Ajax-ului. 


Twente nu a pierdut în ultimele 11 runde din Eredivisie! Ultima echipă care a învins trupa simpaticului Ron Jans a fost Feyenoord în 9 octombrie. 

În ultimele opt confruntări din Eredivisie dintre cele două combatante, Ajax a bifat cinci victorii (două în deplasare), Twente - un succes, restul, două meciuri, ambele jucate la Enschede, încheindu-se la egalitate. 

Meciul din 14 ianuarie de la Amsterdam, ultimul dintre cele două formații s-a încheiat 0-0, singurul egal alb din ultimul deceniu și jumătate, 


Cu 56 de goluri marcate în 20 de etape, Ajax are cel mai bun atac din campionatul Olandei. Cu 32 de goluri, Twente e pe locul șase la acest capitol.


Am să fac abstracție de rezultatul din 14 ianuarie, acel 0-0, și am să „risc” pe un „X2 & Peste 1,5”, care are o cotă în Superbet de „1,55”.


În cel de-al doilea meci al zilei, ultimul din „optimi”, divizionara secundă ADO Den Haag (locul 13 cu 28 de puncte după 23 de etape) primește vizita celor de la Go Ahead Eagles (locul 12 în Eredivisie cu 22 de puncte după 20 de etape). Meciul programat pe „Bingoal Stadion” din Haga va fi arbitrat de Edwin van de Graaf.


ADO traversează o perioadă destul de bună. Celebrul tehnician Dick Advocaat a preluat echipa de la Dirk Kuyt, în 28 noiembrie, atunci când ADO era pe locul 17. Dick Advocaa a debutat cu stângul, 1-4 în deplasare Almere City. A fost prima și ultima înfrângere a celor de la ADO cu Advocaat pe bancă (au urmat trei victorii și trei remize). Cu doar 26 de goluri marcate în campionat, ADO Den Haag este una dintre cele mai „zgârcite” echipe din Eerste Divisie.


Adversara sa, prim-divizionara Go Ahead Eagles, este pe locul 12 în Eredivisie, cu 22 de puncte. Succesul din ultima etapă, 1-0 acasă cu Nijmegen, a pus capăt unei serii de trei înfrângeri consecutive. Cu 28 de goluri marcate, Go Ahead Eagles are cel mai bun atac din a doua jumătate a clasamentului Eredivisie.


Ca să fiu consecvent, mizez la acest meci așa cum am făcut la primul, adică „X2 & Peste 1,5”, care are o cotă în Superbet de „1,62”.


Mă opresc aici! Spor la treabă!

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Twente Enschede vs Ajax Amsterdam
Pronostic:
X2 & Peste 1,5
Cota
1.55
ADO Den Haag vs Go Ahead Eagles
Pronostic:
X2 & Peste 1,5
Cota
1.62
Cota finala: 2.51
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro