Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.64

Superbet

Luna februarie se lasă așteptată în zona de profit serios, așa că o declarăm, până în prezent, luna biletelor neîndrăgostite de câștig :) Dar încă mai avem zile multe, urmează weekendul în față, dar și săptămâni cu jocuri de UEFA Champions League.

Până atunci, haideți s-o luăm, din nou, din aproape în aproape, cu două pariuri speciale pentru două meciuri interesante de vineri.

cota2.ro

RAPID - FCU CRAIOVA (20:00) - Prima zi cu meciuri din etapa a 25-a din SuperLigă vine cu derby în Giulești. Rapid, locul 3, 45 de puncte, primește vizita celor de la FCU Craiova, locul 10, 27 de puncte, într-un meci care se traduce printr-o ultimă șansă a craiovenilor de a fi în contact cu ideea de playoff. 6 puncte distanță sunt până la Sepsi, echipa de pe locul 6, iar meciul direct încă așteaptă să fie judecat la comisii, după ce a fost întrerupt.

  • Revenind la duelul de azi, Rapid nu leagă victoriile în ultima perioadă, dar leagă rezultatele pe plus. Trupa lui Mutu n-a mai pierdut în campionat de la meciul cu FCSB, 1-3, iar pe teren propriu arată senzațional: 30 de puncte strânse în 12 meciuri, cu 9 succese, 3 remize și nicio înfrângere în fața propriilor fani.
  • FCU Craiova în deplasare nu e de speriat, ba chiar ar putea fi o pâine de mâncat pentru giuleșteni. Echipa patronată de Adrian Mititelu are doar 2 victorii în 11 ”ieșiri”, perioadă în care a bifat 4 remize și 5 eșecuri.

AC MILAN - TORINO (21:45) - Milan mai bagă o fisă în campionat, în speranța că băieții lui Pioli vor ieși din criza profundă în care s-au adâncit. Campioana en-titre e de nerecunoscut, cu 5 etape la rând fără succes și 3 înfrângeri consecutive în Serie A. Milan a picat până pe locul 6 și va avea de tras puternic pentru un loc de Liga Campionilor.

Torino e din nou la un sezon bun în Serie A, asta chiar dacă a rămas fără golgheterul și căpitanul Bellotti, plecat la AS Roma, în vară. Torro e pe 7, cu 30 de puncte și ar putea prinde idei de cupe europene dacă va face un meci mare azi pe San Siro.

  • În tur a fost 2-1 pentru Torino, iar ultima deplasare de la Milano a fost de bun augur pentru gazde. ”Diavolii” s-au impus la limită, 1-0.
  • Ultima dată, cele două echipe s-au întâlnit la începutul anului, în Cupa Italiei, când Torino a mers mai departe, 1-0, după 120 de minute de joc.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Rapid vs FCU Craiova
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.60
AC Milan vs Torino
Pronostic:
Peste 8,5 cornere
Cota
1.65
Cota finala: 2.64
Profit: 16.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro