Ponturi Pariuri Handbal CSU Suceava vs Dunărea Călărași

BETFAIR SPORTSBOOK

Ok, haideți să facem niște calcule rapide și să luăm o cotă aflată deja în scădere pentru azi. CSU Suceava a scăpat printre degete o victorie imensă la Baia Mare etapa trecută, meciul terminându-se la egalitate. Sucevenii pot prinde, însă, in extremis ultimul loc de play-off, un vis ce părea aproape imposibil la început de sezon. În condițiile în care următoarea deplasare a sucevenilor este la Vaslui, unde își pot face calculele cu 3 puncte, meciul de azi este unul de totul sau nimic.

Minaur Baia Mare este adversarul direct al sucevenilor în această bătălie, iar azi au meci greu, la CSM București, în urma căruia, teoretic, vor rămâne cu același punctaj. Ultimul meci al băimărenilor este pe propriul teren împotriva lui Poli Timișoara, echipă aflată în luptă directă cu Dinamo pentru locul 3 la finele sezonului regulat. Deci situația este destul de complicată.

cota2.ro

Acum să vorbim despre adversarul de astăzi al celor de la Suceava, Dunărea Călărași. Nu mă aștept sub nicio formă ca elevii lui Adi Petrea să „stea capră”, dar fiind clasați pe poziția a 7-a, ei nu prea mai au nici unde să urce și nici unde să coboare în aceste ultime două etape, iar acest meci ar trebui să fie unul în care să își pregătească strategia pentru play-off, unde vor evolua împotriva locului 2, cel mai probabil ocupat de Potaissa Turda.

Meciul va fi unul foarte greu, de luptă, și cel mai probabil, foarte echilibrat, așa cum o exprimă și valoarea cotelor. Este drept că dacă ne uităm pe ultimele rezultate obținute de Suceava pe propriul teren, vom observa 5 înfrângeri în ultimele 6 meciuri și o singură victorie, DAR: acele 5 înfrângeri au fost în fața primelor 5 clasate, iar 3 dintre ele au fost la limită (cu Turda, Dinamo și Timișoara).

Eu cunosc foarte bine sala din Suceava și publicul de acolo și pot să vă spun că atmosfera este una destul de incomodă pentru oaspeți, iar acest aspect se poate materializa ca un boost de energie și motivație pentru elevii lui Adi Chiruț.

Deși valoarea pe victoria gazdelor a fost deschisă de bet365 la valoarea de 2.45, s-a pariat deja pe 1 solist astfel încât cota a fost ajustată undeva în jurul valorilor 2.00-2.10.

În condițiile mai sus descrise, mi se pare o decizie decentă să mizez pe victoria gazdelor de azi la cota 2.10 disponibilă în Casa Pariurilor în acest moment. Mize medii, e un pariu riscant.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
CSU Suceava vs Dunărea Călărași
Pronostic:
1
Cota
2.10
Cota finala: 2.10
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro