Ponturi Pariuri Tenis Lorenzo Sonego vs Jannik Sinner

BETFAIR EXCHANGE

În sferturile de finală ale turneului hard indoor de la Montpellier avem duelul italian între Lorenzo Sonego și Jannik Sinner. Mai jos aveți o scurtă analiză a celor doi jucători precum și pronosticul propus.

Lorenzo Sonego este un italian de 27 ani, clasat pe locul 56 mondial. El este un real talent, câștigător a 3 turnee ATP și a fost foarte aproape să intre între primii 20 jucători ai lumii. Anul trecut a fost extrem de inconstant, a câștigat trofeul la Metz trecând de Hurkacz, Korda ori Bublik dar a și pierdut la multe turnee încă din primul tur, contra unor jucători mai slab cotați. Forma lui este bună, în ultimul timp are victorii în Cupa Davis în fața lui Tiafoe și Shapovalov, la Australian Open a pierdut greu cu Hurkacz în decisiv, iar aici a jucat foarte bine în primele tururi cu Bonzi și Krajinovic.

cota2.ro

Jannik Sinner este la doar 21 ani, unul dintre cei mai buni jucători din circuit și cel mai probabil va fi o figură dominantă în tenisul masculin în următorul deceniu. Jannik are deja 6 titluri ATP în palmares, a intrat în top 10 și a învins mai toți jucătorii de top ai lumii, fiind prezent in anul 2021 la Turneul Campionilor. Italianul este foarte puternic atât fizic cât și mental, fiind extrem de matur pentru vârsta sa. Anul trecut a fost complicat pentru el, acuzând multe probleme fizice, însă chiar și în aceste condiții a avut o rată de peste 75% meciuri câștigate, titlu la Umag și performanțe bune în majoritatea turneelor la care a luat parte. A jucat bine în debutul anului, iar la Australian Open a pierdut greu în set decisiv în fața finalistului Tsitsipas. Aici a profitat de abandonul lui Fucsovics.

Sinner este favorit, însă eu văd un meci mult mai echilibrat decât o arată cotele. Sonego este până la urmă un jucător de top, iar aici nu si-a pierdut serviciul nici macar o dată în primele 2 tururi. Cota de over 21.5 mi se pare foarte bună și poate fi câștigătoare chiar și în 2 seturi.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Lorenzo Sonego vs Jannik Sinner
Pronostic:
Peste 21.5 game-uri
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro