Ponturi Pariuri Fotbal CSU Craiova vs CFR Cluj

Superbet

Ziua de sâmbătă propune un nou derby pentru echipele din Craiova. După ce, ieri, FCU Craiova s-a impus în Giulești, contra Rapidului, 2-1, acum CSU Craiova are meci tare în Bănie, împotriva campioanei CFR Cluj.

Ambele echipe se prezintă rănite la acest duel! Craiovenii au pierdut cu Farul, 1-2, în timp ce ardelenii au cedat în derby-ul cu FCSB, chiar la Cluj, 0-1.

cota2.ro

Înfrângerea cu FCSB, dar și istoria ultimelor confruntări directe de la Craiova au ridicat neașteptat de mult cotele pentru succesul CFR-ului. Trupa lui Dan Petrescu primește valori apropiate de 3 chiar pentru o victorie în Bănie, lucru întâlnit destul de rar pentru meciurile din campionat ale campioanei din ultimii ani.

CFR Cluj a pierdut etapa trecută fotoliul de lider și e pe poziția secundă, la 1 punct în spatele Farului. Totuși, cu un succes azi, CFR va reven, măcar pentru moment, din nou pe prima poziție în SuperLigă.

De cealaltă parte, CSU Craiova nu se regăsește deloc, iar sosirea lui Eugen Neagoe nu a venit la pachet cu nicio garanție. Oltenii au bifat 2 înfrângeri și 1 victorie în primele trei meciuri cu noul antrenor - parcurs modest pentru pretențiile trupei lui Mihai Rotaru.

  • CFR a câștigat ultimele două directe cu CSU Craiova (2-0 și 2-1), dar clujenii n-au câștigat niciodată în ultimele 3 deplasări. Ultimul succes al CFR-ului în Bănie s-a produs în mai 2021, victorie cu 3-1;
  • 15 faulturi a făcut CFR la ultimul meci contra Craiovei;
  • 15 faulturi a bifat CFR în derby-ul cu FCSB;

Dan Petrescu pierde rar spre deloc două meciuri consecutive, așa că sunt șanse foarte mari să vedem o agresivitate ridicată din partea oaspeților, în încercarea de a-și mulțumi antrenorul după ce l-au supărat în runda trecută. Nici Craiova nu este o echipă cuminte, așa că putem avea un meci în care spiritele se vor încinge destul de des.

Arbitrează Marcel Bîrsan, așa că, pe lângă faulturi, putem avea lejer și cartonașe galbene de ambele părți.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
CSU Craiova vs CFR Cluj
Pronostic:
Peste 13,5 faulturi CFR Cluj
Cota
2.05
Cota finala: 2.05
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro