Ponturi Pariuri Tenis Maryna Zanevska vs Viktoriya Tomova

Fortuna

Încercăm să depășim perioada mai slabă cu un pronostic din calificările de la Doha, acolo unde Maryna Zanevska o întâlnește pe Vikyorya Tomova. 

Mai jos aveți o scurtă analiză a celor două jucătoare precum și pronosticul propus. 

cota2.ro

Maryna Zanevska este o sportivă ce reprezintă Belgia, aflată pe locul 77 WTA. Deși nu mai este la prima tinerețe, Maryna este o jucătoare constantă, care nu își depășește limitele, însă rămâne pe linia de plutire. Anul 2021 a fost cel mai bun din cariera sa reușind să câștige 3 turnee printre care și singurul WTA din carieră, în Polonia, iar în 2022 are titlu la Challenger-ul de la Rouen și finală la București. La Australian Open a pierdut în primul tur contra Kudermetovei , iar la Lyon a ajuns până în semifinale trecând de jucătoare bune precum Shuai Zhang ori Potapova . Ea este o sportivă înaltă, bună pe hard, care trimite multe lovituri câștigătoare însă comite și foarte multe greșeli neforțate.

Viktoryia Tomova este o jucătoare din Bulgaria de 27 ani, actualmente pe locul 101 WTA. Deși nici ea nu esre chiar tânără, Tomova a reușit în premieră să intre în top 100 abia în 2022, având o carieră mai degrabă modestă. Ea joacă în general în turnee mici, de nivel inferior, acolo unde are rezultate relativ bune în fața unor adversare slabe. A pierdut în primul tur la Australian Open, în calificări la Lyon, iar la Linz a fost învinsă în turul 2 de Vondrousova.

În acest moment Zanevska pare jucătoarea net superioară și o văd chiar în punctul maxim al carierei din punct de vedere al jocului. Ea a fost foarte solidă la Lyon și a pierdut greu în semifinale cu viitoarea campioană Parks. Tomova este o sportivă limitată si nu ii dau multe șanse astăzi.

Am jucat acest pariu la FORTUNA!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS 500 de Lei!

Obține BONUSUL INSTANT
Maryna Zanevska vs Viktoriya Tomova
Pronostic:
Victorie Maryna Zanevska 2-0
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 7
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro