Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 3.18

BETANO

Pentru astăzi am pregatit un combo format din finalele turneelor ATP hard indoor de la Montpellier și Dallas. Vedeți mai jos avancronicile meciurilor precum și opțiunile de pariere.

Maxime Cressy - Jannik Sinner - finala ATP Montpellier 

cota2.ro

Maxime Cressy joacă a 3-a finală a carierei și pare că se simte perfect la Montpellier , pe o suprafață care îi permite să își pună perfect în valoare serviciul puternic și jocul serviciu vole. Aflat momentan pe locul 51 ATP, Cressy a progresat foarte mult în ultimii 2 ani, fiind unul dintre jucătorii de top ai circuitul pe hard și pe iarbă. În 2022 are titlu la Newport, finală la Eastbourne și multe victorii contra unor jucători de top precum Auger Aliassime, Norrie ori Korda. La 1.98 înălțime, Cressy într-o zi bună este aproape imposibil de returnat, el servind fără nici o diferență atât cu primul cât și cu al doilea serviciu, acesta fiind și motivul pentru care trimite mulți ași, însă și multe duble greșeli. Aici a trecut de Bellier, Ruusuvori, Coric și Rune. 

Jannik Sinner este cap de serie nr.2 la acest turneu și si-a respectat statutul, ajungând în finală fără mari emotii si fără să piardă set. Deși are doar 21 ani, Sinner este de ceva timp o certitudine în circuitul masculin și un posibil viitor lider mondial asa cum il văd mai toți specialiștii. Jannik are deja 6 titluri ATP în palmares, a intrat în top 10 și a învins mai toți jucătorii de top ai lumii, fiind prezent in anul 2021 la Turneul Campionilor. Italianul este foarte puternic atât fizic cât și mental, fiind extrem de matur pentru vârsta sa. Este bun pe toate suprafețele, însă preferă hardul, având un serviciu peste medie, cu destul de multi ași. Anul trecut a fost complicat pentru el, acuzând multe probleme fizice, însă chiar și în aceste condiții a avut o rată de peste 75% meciuri câștigate, titlu la Umag și performanțe bune în majoritatea turneelor la care a luat parte. Aici a trecut de Fucsovic (abandon), Sonego si Fills.

59 de ași a trimis Maxime Cressy în cele 4 partide disputate aici, deși doar una singură a avut mai mult de 2 seturi. El se pliază perfect pe jocul hard indoor și obține foarte multe puncte direct câștigătoare, riscând total chiar și cu al doilea serviciu. Sinner este la rândul său un jucător care poate trimite destul de mulți ași și chiar dacă aici nu a impresionat la acest capitol, are recent 8 ași cu Korda, 5 cu Kokkinakis, 5 cu Edmund si 5 ieri cu Fills, desi toate partidele enumerate au fost scurte. Consider că linia de 16.5 ași este usor de depășit.  

Yibing Wu - John Isner - finala ATP Dallas 

Fost lider mondial si campion la US Open la juniori, Yibing Wu este în fața primului titlu ATP din cariera de seniori la vârsta de 23 de ani. El este un chinez aflat momentan pe locul 97 ATP care cu siguranță va progresa mult în următorii ani, fiind un talent incontestabil. Anul trecut Wu a jucat numai puțin de 5 finale Challenger, cucerind 4 trofee și având un procentaj extraordinar de 85% meciuri câștigate. A început anul cu o nouă finală Challenger, la Cleveland, când a pierdut contra lui Kovacevic în tie-brek-ul setului decisiv, însă la Australian Open a fost eliminat din primul tur de Moutet. Chiar dacă nu este foarte înalt, chinezul preferă hard-ul având lovituri rapide si foarte bine plasate. Aici a avut un traseu foarte greu trecând pe rând de Mmoh, Shapovalov, Mannarino și de marele favorit, Taylor Fritz.

John Isner este unul dintre cei mai in vârstă jucători din prima parte a clasamentului mondial, fiind la 37 ani pe locul 39 ATP. El va rămâne definitiv în istoria tenisului după meciul de legendă cu Mahut de la Wimbledon, când s-a impus cu 70-68 în decisiv, cel mai lung meci din istoria tenisului, dar si pentru că deține recordul de cei mai multi ași trimiși în istorie. John o carieră frumoasă, cu 16 titluri ATP și multe meciuri memorabile, fiind de 14 ani fara întrerupere în top 100 ATP. În ultimii ani joacă mai puțin, însă este întotdeauna la nivel înalt și face deliciul spectatorilor. Aici a trecut pe rând de Tseng, Altmaier, Gomez și Wolf păstrând același joc bazat în mare parte pe serviciu și multe puncte câștigate ușor.  

John Isner servește extraordinar, iar pe parcursul turneului si-a pierdut serviciul o singură dată în meciul din semifinale cu Wolf. Pe retur însă, el este destul de imobil și are puține șanse de break. Yibing Wu este un jucător foarte bun, este văzut favorit de bookmakeri, însă nu stiu câte șanse va avea pe serviciul lui Isner, fiind un jucător destul de scund pentru hard indoor. În orice caz, mă astept la un meci lung, cu puține breakuri.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Maxime Cressy vs Jannik Sinner
Pronostic:
Peste 16.5 ași
Cota
1.85
Yibing Wu vs John Isner
Pronostic:
Peste 24.5 game-uri
Cota
1.72
Cota finala: 3.18
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro