Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.85

Superbet

Campionatul Angliei este unul dintre cele mai spectaculoase campionate din lume! Și nu mă refer aici la Premier League, ci la Super League, competiția fetelor, care adună la start și în acest sezon doar nume grele: Chelsea, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Everton, Aston Villa, West Ham United, Liverpool, Tottenham Hotspur, Brighton & Hove Albion, Reading și Leicester City!


cota2.ro

Dacă băieții de la Chelsea nu se simt prea bine în actuala stagiune, fetele sunt pe primul loc în Super League, privindu-și de sus rivalele la titlu. Aflată în pragul dispariției în urmă cu doar câțiva ani, echipa a fost salvată de John Terry, ales ulterior președinte! Iar fetele au răsplătit încrederea prin câștigarea a patru din ultimele cinci titluri puse la bătaie și o finală de UEFA Women's Champions League, acum doi ani!


În ultima perioadă, Super League a devenit un adevărat magnet pentru marile vedete din fotbalul feminin! Așa se explică „explozia” fotbalului feminin din Anglia, care a culminat cu titlul european cucerit de naționala Albionului vara trecută!


Astăzi se dispută trei partide din Super League. Să le luăm pe rând!

Tottenham Hotspur - Manchester United, ora 14:00, este prima partidă a zilei, o confruntare în care oaspetele pornesc din postura de favorite.

Locul secund în Super League, Manchester United a pierdut o singură dată în acest sezon, 1-3, acasă, cu Chelsea. Fetele pregătite de Marc Skinner vin după o remiză albă pe teren propriu cu Everton.

Totteham se află pe locul 9 în clasament și traversează o perioadă dificilă, șase înfrângeri consecutive. Ultimul succes a fost bifat în 30 octombrie, în deplasare cu Brighton.

În ultima confruntare dintre cele două formații, jucată pe „Leigh Sports Village Stadium” în 23 ianuarie anul trecut, gazdele de la Manchester United s-au impus cu scorul de 3-0. A fost a șaptea victorie a lui United în ultimele 8 confruntări cu Spurs, care nu se poate lăuda decât cu o remiză. Ultimul succes al fetelor de la Tottenham a fost înregistrat în noiembrie 2018.


Pronostic: 2 / Cotă în Superbet: 1,4


Brighton - Aston Villa, ora 16:00, este cea de-a doua partidă a zilei din Super League! Cele două formații se întâlnesc din nou la doar o săptămână de la precedentul duel, încheiat nedecis, 1-1. Brighton (locul 10 cu 8 puncte după 10 meciuri disputate) a contabilizat doar două puncte în ultimele patru etape, în timp ce Aston Villa (locul 6 cu 17 puncte după 12 meciuri disputate) e neînvinsă de trei meciuri. Egalul amintit a fost însă al doilea consecutiv pentru fetele de la Aston Villa. 

Brighton are avantajul moral al meciurilor directe cu Aston Villa. Echipa pregătită de germanul Jens Scheuer (sosit la echipă în 28 decembrie 2022) nu a pierdut decât o dată în fața fetelor de la Aston Villa în ultimele șapte confruntări. 

Așadar, ne așteaptă un duel echilibrat!


Pronostic: 2 / Cotă în Superbet: 1,72


Liverpool - Leicester (ora 16:00) este a treia partidă a zilei din Super League. Ca și băieții lui Jürgen Klopp, fetele pregătite de Matt Beard navighează în ape tulburi (locul 8 cu 11 puncte după 11 etape). Victoria cu Reading din 5 februarie a pus capăt unei serii de patru înfrângeri consecutive în toate competițiile pentru Liverpool. 

Leicester vine pe „Prenton Park” din postura de „lanternă roșie”, cu doar o victorie în 11 etape disputate. 

Pe teren propriu în acest sezon, Liverpool are două victorii și trei înfrângeri. 

Liverpool a câștigat ultima întâlnire dintre cele două echipe, 4-0 în deplasare, în octombrie, într-o partidă din Cupa Angliei.


Pronostic: 1 / Cotă în Superbet: 1,62

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Tottenham Hotspur vs Manchester United
Pronostic:
2
Cota
1.38
Brighton vs Aston Villa
Pronostic:
2
Cota
1.72
Liverpool vs Leicester
Pronostic:
1
Cota
1.62
Cota finala: 3.85
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro