Ponturi Pariuri Tenis Stan Wawrinka vs Alexander Bublik

BETFAIR EXCHANGE

Traversăm prima perioadă grea de la începutul proiectului, însă sunt hotărât să încheiem și această lună pe profit așa cum v-am obișnuit. Mai jos aveți avancronica partidei Stan Wawrinka vs Alexander Bublik din primul tur al turneului hard indoor de la Rotterdam.  

Fostul număr 3 mondial și câștigător a 3 turnee de mare șlem, Wawrinka a ajuns la 37 ani, fiind foarte aproape de sfârșitul carierei. Deși multă lume credea că se va retrage în urma accidentărilor grave, Stan își mai acordă o șansă, însă este greu de crezut că fizic va putea reveni la nivelul de altădată când se lupta de la egal la egal cu jucătorii din Big 3. El este bun pe hard acolo unde își pune în valoare loviturile puternice, iar în ultimul timp are câteva victorii extrem de interesante indoor contra lui Medvedev, Casper Ruud ori Nakashima. La ultimele turnee în sală are semifinale la Metz și sferturi la Basel, iar aici vine după o victorie în cupa Davis contra lui Altmaier.

cota2.ro

Alexander Bublik este un jucător din Kazakhstan de 25 ani, aflat pe locul 50 ATP. 2022 a fost un an bun pentru el, cu 3 finale jucate, două pierdute la Newport și Metz, după ce a câștigat primul titlu major din carieră, învingându-l în finală, pe hard, la Montpellier, pe Zverev. Bublik este un jucător înalt care se bazează mult pe serviciu, aceasta fiind principala sa armă. Trimite mulți ași și comite de asemenea și foarte multe duble greșeli, fiind recunoscut pentru stilul său exuberant care place însă publicului. Suprafețele rapide îi convin de minune, fiind bun atât pe iarbă cât mai ales pe hard. Forma sa este foarte slabă, din luna octombrie si până acum pierzând toate meciurile disputate.  

Alexander Bublik traversează o perioadă extrem de slabă și vine aici după 9 înfrângeri consecutive. El are probleme mari de concentrare și stă foarte prost din punct de vedere psihic, cel mai bun exemplu fiind meciul cu Barrere de la Montpellier când a distrus 3 rachete într-o scenă care a făcut înconjurul lumii. Cei doi s-au întâlnit de curând la United Cup când Wawrinka s-a impus în 2 seturi. Il văd pe elvețian favorit și acum.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Stan Wawrinka vs Alexander Bublik
Pronostic:
Victorie Stan Wawrinka
Cota
1.90
Cota finala: 1.90
Profit: 7.20
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro