Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.00

BETANO

Noua săptămână din februarie începe cu o zi de 13, dar să sperăm că va fi un 13 cu noroc. Încă mai avem prelungiri în ziua de luni ale etapelor de campionat, pentru ca, mai apoi, de marți și până joi, să ne delectăm cu jocuri din cupele europene.

Dar până la meciurile de Liga Campionilor, Europa League sau Conference League, ne așezăm la masă și sperăm să facem casă bună cu două partide unde alegem două variante din 3 pentru a ne asigura un bilet ”verde”.

cota2.ro

PETROLUL - HERMANNSTADT (20:00) - Petrolul și Hermannstadt au luat cu asalt SuperLiga din momentul promovării, iar ambele ”revenite” din liga secundă porniseră ideal pe prima scenă. Doar că elanul promovării și problemele financiare de la ambele cluburi i-au liniștit, ușor-ușor, pe petroliști și sibieni.

Petrolul și-a schimbat antrenorul, după 4 înfrângeri din ultimele 5 etape, cu 3 înfrângeri consecutive în 2023. Pârvu vine în locul lui Nae Constantin și preia echipa de pe locul 8, cu 30 de puncte, la 3 lungimi de Sepsi, ocupanta locului 6.

După depunctarea de 9 puncte, Hermannstadt s-a prăbușit atât în clasament, cât și în evoluții. Sibiul ar fi fost pe loc de playoff dacă avea punctele câștigate pe teren, dar așa e abia pe locul 13, cu 25 de puncte. Nici Măldărășanu pare că nu a găsit soluția pentru redresare, așa că Hermannstadt e și ea fără succes în noul an: două înfrângeri și o remiză.

  • Hermannstadt nu stă rău la capitolul deplasări! 17 puncte strânse din 12 meciuri jucate ”afară”: 4 victorii, 5 remize și 3 înfrângeri;
  • În tur, Sibiul s-a impus cu 2-1 în fața Petrolului, iar ”lupii galbeni” n-au mai câștigat în ultimele 4 directe cu Hermannstadt (2 victorii Sibiul și 2 remize).

ESPANYOL - REAL SOCIEDAD (22:00) - Runda cu numărul 21 din La Liga se închide cu o partidă interesantă, dezechilibrată la nivel de moment actual, dar echilibrată prin prisma numelor implicate. Espanyol are un nou sezon complicat, abia locul 17, cu 21 de puncte, și se va lupta pentru evitarea retrogradării, în timp ce Real Sociedad e ”on fire”, cu implicare totală în lupta pentru Liga Campionilor.

Trupa din San Sebastian ocupă poziția a 3-a, în spatele Barcei și a lui Real Madrid, și pare îndreptățită să spere la o clasare în primele 4 în acest sezon.

Evidența din clasament e cumva contrazisă de cotațiile alese de casele de pariuri, care văd un meci mult mai echilibrat.

În ultimele 5 confruntări directe, de 4 ori s-a impus Real Sociedad, dar mereu în meciuri de pe teren propriu. Espanyol a câștigat doar un meci, la limită, 1-0, în fața propriilor fani.

  • Espanyol se chinuie peste tot în acest sezon, inclusiv în meciurile de acasă, unde are linie negativă: 2 victorii, 4 remize, 4 eșecuri;
  • Sociedad e a 4-a cea mai bună echipă din campionat la meciuri jucate în deplasare: 7 victorii, 1 egal, 2 înfrângeri - 16 goluri marcate și doar 8 primite.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Petrolul vs Hermannstadt
Pronostic:
X2
Cota
1.48
Espanyol vs Real Sociedad
Pronostic:
X2
Cota
1.35
Cota finala: 2.00
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro